Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Έφη Ρασσιά: “Είναι αισχρό που χτυπάνε τον Χάρη Ρώμα για την τοποθέτησή του”

Έφη Ρασσιά: “Είναι αισχρό που χτυπάνε τον Χάρη Ρώμα για την τοποθέτησή του”

Στο Καλύτερα Δεν Γίνεται μίλησε η Έφη Ρασσιά για το δημοσίευμα που “φωτογράφιζε” τον Χάρη Ρώμα αναφέροντας ότι σύντομα θα δεχθεί καταγγελίες.

«Ο Χάρης είναι θυμωμένος. Αμέσως μόλις έμαθα το συμβάν, τοποθετήθηκα και δημόσια στο Facebook. Πήγα και πήρα την εφημερίδα γιατί σοκαρίστηκα. ίσως και τα πιο πεταμένα λεφτά της ζωής μου. Δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο, απλά συσχέτιση με την τοποθέτηση του Χάρη για το πως στάθηκε δίπλα σε όλον αυτόν τον κόσμο που βγήκε να μιλήσει για όλα αυτά που βίωσε. Το θεωρώ πολύ άσχημο και χαίρομαι που θα κινηθεί νομικά. Όλα αυτά τα χρόνια έχει δεχτεί επιθέσεις και ξέρει να πολεμά.

Ήθελα να βγω και να μιλήσω γιατί είναι ένας ακέραιος άνθρωπος και κάνει ότι περνά από τις δυνάμεις του για να βοηθήσει γιατί αγαπά τους ανθρώπους. Μπορεί αν διαφωνήσει κάποιος με τις απόψεις του, με την πολιτική του τοποθέτηση αλλά όταν κάνε για να βοηθήσει ένας άνθρωπος, δεν μπορείς να το παραβλέψεις. Είναι αισχρό που τον χτυπάνε για αυτήν του την τοποθέτηση. Είναι σε εγρήγορση και κινείται με ακατάπαυστους ρυθμούς για να το διευθετήσει. Πρόκειται για ένα δημοσίευμα γενικά κι αόριστα, ρίχνουν την λάσπη σε ένα όνομα. Έχουν την φωτογραφία με τον ανιψιό της Άννας Χατζησοφιά.»

Media Τελευταίες ειδήσεις