Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Έφη Σαρρή: Καλώ τους φίλους μου τα καλοκαίρια, βγάζουμε το μαγιουδάκι και τo γυρνάμε

Έφη Σαρρή: Καλώ τους φίλους μου τα καλοκαίρια, βγάζουμε το μαγιουδάκι και τo γυρνάμε

«Δεν μου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού, μόνο να πλένω πιάτα. Θα μπορούσα κάλλιστα να την κάνω αυτή τη δουλειά, στη λάντζα δηλαδή» τόνισε η Έφη Σαρρή.

Τις πόρτες του σπιτιού της στον Άλιμο άνοιξε η Έφη Σαρρή στο Happy Day και στην δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για την συνήθεια που έχει με τους φίλους της το καλοκαίρι.

«Αυτό το σπίτι το έχω αρκετά χρόνια. Το διατηρώ. Τόσα χρόνια με τόσους κόπους και ταλαιπωρία για να φτιάξεις ένα σπίτι, μετά πρέπει να το προσέξεις.

Καλώ τους φίλους μου τα καλοκαίρια και κάνουμε διάφορα τρελά. Κάνουμε καμιά πλακίτσα, γελάμε λίγο, βγάζουμε κανένα μαγιουδάκι και το γυρνάμε», αποκαλύπτει η Έφη Σαρρή.

«Δεν μου αρέσουν οι δουλειές του σπιτιού, μόνο να πλένω πιάτα. Θα μπορούσα κάλλιστα να την κάνω αυτή τη δουλειά, στη λάντζα δηλαδή», τονίζει με χιούμορ η τραγουδίστρια.

«Το σπίτι μου το μοιράζομαι είναι η αλήθεια αλλά το δωμάτιό μου ποτέ, δεν μου αρέσει. Θέλω να έχω το προσωπικό μου δωμάτιο και το προσωπικό μου μπάνιο», ξεκαθαρίζει σε άλλο σημείο η Έφη Σαρρή.

Media Τελευταίες ειδήσεις