Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έφυγε από το MEGA και πήγε ΑΝΤ1

Έφυγε από το MEGA και πήγε ΑΝΤ1

New entry… μετά τη μεταγραφή. Αν και πριν από περίπου δύο χρόνια δεν μπορούσε να μετακομίσει γιατί τον «έκλεισαν» με αποκλειστικό συμβόλαιο στο MEGA τελικά την καινούργια χρονιά θα είναι στον ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον Κώστα Κόκλα που θα λάβει μέρος σε μία από τις καλύτερες σειρές της περυσινής σεζόν, τους «Συμμαθητές».


Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν θα είναι στον καινούργιο κύκλο της σειράς που όπως πρώτα είχαμε γράψει στο Newsit.gr θα γίνει… αλά ελληνικά, μιας και το πρωτότυπο σενάριο της αργεντίνικης σειράς ολοκληρώνεται σε έναν κύκλο. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 όμως βλέποντας τη θετική ανταπόκριση των τηλεθεατών ζήτησαν άδεια από την ξένη εταιρεία παραγωγής να συνεχίσουν την ιστορία και η πρότασή τους έγινε δεκτή.

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο θα υπάρξουν κάποιοι καινούργιοι ήρωες, όπως ένας αστυνομικός που έρχεται για να βάλει τάξη σε όσα θα συμβούν στον καινούργιο κύκλο. Για το ρόλο αυτό τα στελέχη του ΑΝΤ1 σκέφτηκαν τον Κώστα Κόκλα που αξίζει να αναφέρω πως όταν στο κανάλι του Αμαρουσίου πήραν τα δικαιώματα των «Βασιλιάδων» από το MEGA, στο κανάλι της Μεσογείων φρόντισαν να… δεσμεύσουν για να μην φύγει καθώς ήταν ένας από τους βασικότερους πρωταγωνιστές. Τώρα όμως, μετά το τέλος της καθόλου… πετυχημένης αλά ελληνικά απόδοσης της «Μοντέρνας Οικογένειας» του MEGA στην οποία έπαιξε, ο ηθοποιός δεν είχε κλείσει κάποια σειρά. Η πρόταση λοιπόν για τους «Συμμαθητές» φαίνεται ότι του άρεσε και έτσι θα είναι στη σειρά του ΑΝΤ1.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι παρά τα δημοσιεύματα για αποχωρήσεις από τους «Συμμαθητές» η σειρά θα συνεχιστεί με τους ίδιους ηθοποιούς και δεν αποχωρεί κανείς. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου με στόχο ο καινούργιος κύκλος να κάνει πρεμιέρα γύρω στα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε