Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Είπε όχι στο «Voice» για να είναι στο «Rising Star»

Είπε όχι στο «Voice» για να είναι στο «Rising Star»

Έδωσαν τα χέρια και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές, αλλά πρόκειται για μία εντελώς τυπική διαδικασία καθώς έχουν συμφωνήσει σε όλα και είναι οριστικό ότι θα καθίσουν στις δύο από τις τέσσερις καρέκλες της επιτροπής του «Rising Star». Το ένα από τα δύο πρόσωπα μάλιστα είχε δεχτεί πιέσεις να είναι στο «Voice» αλλά τελικά έκλεισε με το καινούργιο talent show που θα βγάλει ο ΑΝΤ1 τον Οκτώβριο με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η Δέσποινα Βανδή θα είναι στην επιτροπή του «Rising Star», έχοντας συμφωνήσει με τα στελέχη του ΑΝΤ1 και… αρνηθεί τη συμμετοχή της στο «Voice» που ετοιμάζουν για το STAR.

Λογικό βέβαια που από το κανάλι της Κηφισιάς την ήθελαν να είναι ξανά στο «Voice»  αλλά τελικά η τραγουδίστρια επέλεξε να αλλάξει talent show και να συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου.
Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου εκτός από τη Δέσποινα Βανδή είναι οριστικό ότι στην κριτική επιτροπή θα είναι και ο Χρήστος Μάστορας, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος «Μέλισσες», ο οποίος μάλιστα είχε δεχθεί και παλαιότερα πρόταση από τον ΣΚΑΪ για να είναι στο «X Factor».
 

Μπορεί λοιπόν να αρνήθηκε στο κανάλι του Φαλήρου, αλλά φαίνεται ότι το concept του «Rising Star» τον έκανε να δεχτεί. Άλλωστε όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1 “το «Rising Star», έχει ανατρέψει τα δεδομένα στον κόσμο των talent shows αποτελώντας την απόλυτη καινοτομία στην τηλεοπτική ψυχαγωγία. Η λογική του διαφοροποιείται από εκείνη των υπολοίπων shows, καθώς πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν με την ενεργό συμμετοχή τους! Τους υποψήφιους αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν κορυφαίοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας! Κατά τη διάρκεια  κάθε live εκπομπής, το κοινό μπορεί να αποφασίζει σε πραγματικό χρόνο εάν κάθε διαγωνιζόμενος θα συνεχίσει στην επόμενη διαγωνιστική φάση μέσω της χρήσης μιας δωρεάν εφαρμογής που θα έχει κατεβάσει στο κινητό του. Είναι εντυπωσιακό πως μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί παγκοσμίως πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες της συγκεκριμένης εφαρμογής”.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι λίγο πριν το κλείσιμο της συμφωνίας είναι δύο ακόμα γνωστά πρόσωπα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας ώστε να συμπληρωθεί η τετραμελής επιτροπή, ενώ συνεχίζονται τα pre-casting ανάμεσα στους χιλιάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή για να διεκδικήσουν τα δύο έπαθλα του μεγάλου νικητή, το δισκογραφικό συμβόλαιο με την εταιρία Heaven Music αξίας 35.000 ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε