Media

Ειρήνη Νικολοπούλου: Δεν θα με βλέπατε ποτέ ξανά σε δελτίο ειδήσεων, έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για μένα

«Το πρωινάδικο, όπως μετεξελίχθηκε, δεν μου ταίριαζε και δεν θα ήμουν σωστή», παραδέχτηκε η γνωστή δημοσιογράφος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μία νέα τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Ειρήνη Νικολοπούλου και αναφέρθηκε στην τηλεόραση, εξηγώντας γιατί δε θα παρουσίαζε ξανά δελτίο ειδήσεων.

Τόσο για την παρουσία της στην πρωινή ζώνη, πριν από πολλά χρόνια, όσο και για τον κύκλο των δελτίων ειδήσεων μίλησε η γνωστή δημοσιογράφος. Η Ειρήνη Νικολοπούλου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Breakfast@Star» την Παρασκευή (03.07.2026) και τα είπε όλα στον δημοσιογράφο Γιώργο Βιολέντη.

«Το πρωινάδικο, όπως μετεξελίχθηκε, δεν μου ταίριαζε και δεν θα ήμουν σωστή. Και δεν ήμουν. Δηλαδή αισθανόμουν πολύ καλύτερα με το κοστούμι της παρουσιάστριας ειδήσεων και εκπομπών λόγου και συνεντεύξεων με ξένες προσωπικότητες παρά να χορεύω στο στούντιο», παραδέχθηκε, αρχικά, η έμπειρη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια.

«Κάτι το οποίο έκανε τέλεια η Ρούλα Κορομηλά, γι’ αυτό και έγινε σταρ. Όταν πήρε τη σκυτάλη η Ελένη Μενεγάκη, επίσης, έφερε τη δική της φρεσκάδα. Θέλει μια ελαφράδα το πρωινό, δεν γίνεται να ‘σαι BBC», πρόσθεσε.

«Δεν θα με βλέπατε ποτέ ξανά σε δελτίο ειδήσεων. Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για μένα», πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Ειρήνη Νικολοπούλου στο STAR.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα είναι στη Eurovision 2027 – Μετρά 22 συμμετοχές ως creative director και χορογράφος
Κορυφαία στιγμή της διαδρομής του παραμένει φυσικά το 2005, όταν μαζί με την Έλενα Παπαρίζου χάρισαν στην Ελλάδα την 1η θέση και μία από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην ιστορία του θεσμού.
Φωκάς Ευαγγελινός
Η Χριστίνα Βίδου σε μια εξομολόγηση ψυχής: «Τότε ένιωσα ότι αδικούμαι, η κόρη μου δεν ξέρει πόσο έχω πονέσει – Μιλάμε με τη Σία Κοσιώνη»
«Ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου, παίρνεις μια πολύ ωραία, μεγάλη, βαθιά ανάσα και λες καλημέρα ζωή» λέει, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Βίδου στο Zappit.gr
Η Χριστίνα Βίδου σε μία εξομολόγηση ψυχής