Κυριακή, 28 Απρ.
18oC Αθήνα

Ειρήνη Νικολοπούλου: Μετά την πρώτη μου απόλυση λιποθύμησα, μου ανέβηκε η πίεση

Ειρήνη Νικολοπούλου: Μετά την πρώτη μου απόλυση λιποθύμησα, μου ανέβηκε η πίεση

“Mε πήγαν σηκωτή από το κατάστημα στο νοσοκομείο” θυμήθηκε η Ειρήνη Νικολοπούλου.

Για την απόλυση από το MEGA και τη μετάβαση στις ειδήσεις του STAR μίλησε από καρδιάς η Ειρήνη Νικολοπούλου, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, το απόγευμα της Πέμπτης.

“Μετά την πρώτη μου απόλυση από το MEGA, ύστερα από 10 χρόνια, θυμάμαι πως βρέθηκα να είμαι στην πλατεία Ομονοίας μόλις είχε πρωτοανοίξει γνωστό πολυκατάστημα. Λέω “κάτσε, να πάω να ξεχαστώ”, όπως λέμε για το shopping therapy, παιδιά αρχίζω να σκέφτομαι ότι έχω απολυθεί, αρχίζω να σκέφτομαι αυτή την τεράστια αδικία και λιποθυμάω.

Είχε ανέβει για πρώτη φορά τότε η πίεση μου στο 21 και με πήγαν σηκωτή από το κατάστημα στο νοσοκομείο” εξομολογήθηκε, αρχικά, η γνωστή δημοσιογράφος.

“Άρα δεν αντέχονται εύκολα αυτά τα πράγματα. Είναι πολύ σκληρά. Δεν ξεπερνιέται εύκολα, απλά προσπαθείς να πατήσεις ξανά στα πόδια σου και να προχωρήσεις γιατί αγαπάς την ζωή.

Πιστεύω ότι όταν αγαπάς την ζωή και έχεις μέσα σου την φλόγα, δίνεις μία και πας στο επόμενο. Αυτό συνέβη ακριβώς το ’99 – 2000 και πηγαίνω κατευθείαν στο STAR”.

“Μάλιστα, το βράδυ που πηγαίνω από το MEGA στο STAR για να κάνω εκεί πια δελτία, σαν μεταγραφή, την ώρα που κάνω το δοκιμαστικό για τα φώτα γίνεται ο σεισμός του ’99.

“Κα. Νικολοπούλου, μας έβαλαν βόμβα” μου είπε η γυναίκα που με έφτιαχνε εκείνη την ώρα και της απαντάω “όχι αγάπη μου, είναι ένας πολύ μεγάλος σεισμός”.

Έτσι όπως ήταν το μαλλί, κατεβαίνω, μπαίνω στο στούντιο και αρχίζω να το μεταδίδω” πρόσθεσε ακόμα η Ειρήνη Νικολοπούλου στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ.

Media Τελευταίες ειδήσεις