Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Έκλεισε το altsantiri.gr του Λάκη Λαζόπουλου

Έκλεισε το altsantiri.gr του Λάκη Λαζόπουλου

Ύστερα από έξι χρόνια λειτουργίας, το altsantiri.gr έριξε αυλαία. Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι με ανάρτησή τους στη σελίδα, ενώ ο Λάκης Λαζόπουλος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Το altsantiri.gr ήταν ένα ενημερωτικό site, με τον Λάκη Λαζόπουλο να γράφει εκεί άρθρα γνώμης.

«Όλοι μας εδώ υπηρετήσαμε με απόλυτο σεβασμό την ελευθερία και δώσαμε χώρο στις προοδευτικές ιδέες. Δεν βάλαμε τίτλους πιασάρικους, τίτλους ψευδείς, τίτλους κατ’ εντολή κανενός, τίτλους εκβιασμού, τίτλους πληρωμένους. Δεν πήραμε χρήματα για να σας πούμε “Μένουμε Σπίτι”. Ο καθένας μας έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, διανύσαμε δύσκολες διαδρομές και καμαρώνουμε για τη συνεργασία μας πάνω σε κοινούς στόχους. Ίσως το altsantiri.gr να έχει στο μέλλον μια άλλη μορφή.Σας αποχαιρετούμε και σας επιστρέφουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και την τιμήσαμε στο ακέραιο», ανέφερε το κείμενο που αναρτήθηκε στη σελίδα για να ανακοινώσει το τέλος της.

Το γιατί ο Λάκης Λαζόπουλος και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία στο altsantiri.gr δεν έχουν γίνει γνωστοί. Πιθανόν όμως να έχουν να κάνουν με το οικονομικό, δεδομένης της κρίσης που έχει προκαλέσει η πανδημία και με τα θέατρα κλειστά εδώ και σχεδόν έναν χρόνο.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, είναι μια «ήττα» για τον τύπο να κλείνει ένα μέσο ενημέρωσης.

Media Τελευταίες ειδήσεις