Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής – «Βγάλτε με από το πλάνο»

Εκνευρίστηκε ο Γιώργος Παπαδάκης στον αέρα της εκπομπής – «Βγάλτε με από το πλάνο»

«Εξερράγη» ο Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» το πρωί της Παρασκευής, δείχνοντας έντονα τον εκνευρισμό του.

Ο Γιώργος Παπαδάκης αντέδρασε στον καυγά του Τάσου Γαϊτάνη (ΝΔ) με τον Μάριο Κάτση (ΣΥΡΙΖΑ), οι οποίοι δεν τον άκουγαν και συνέχισαν να λογομαχούν.

Στην «έκρηξή» του Γιώργος Παπαδάκης άρχισε να λέει:«Συντομεύστε όμως κ. Κάτση, να χαρείτε! Αν μιλάτε 15 λεπτά εσείς, 15 λεπτά ο κ. Γαϊτάνης, εμείς θέλουμε 15 ώρες εκπομπής! Ωραία μιλάτε και οι δύο… Εντάξει βγάλε με εμένα από το πλάνο και άστους να μιλάνε αυτοί (σ.σ.: είπε απευθυνόμενος στο κοντρόλ της εκπομπής). Τι να κάνω; Δεν μπορώ! Πρέπει να ακολουθήσετε κ. Κάτση και κ. Γαϊτάνη τους ρυθμούς της Βουλής, δεν είναι δυνατόν να ανεβαίνετε να σας λένε 1,5 λεπτό, να χτυπάει το καμπανάκι και να κατεβαίνετε και στις τηλεοπτικές συζητήσεις να μην ακούγετε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος» πρόσθεσε.

Μάλιστα με δόση χιούμορ ο Γιώργος Καραμέρος πρότεινε στον κ. Παπαδάκη να πάρει… καμπανάκι, με τον παρουσιαστή να αντιδρά λέγοντας «τι καμπανάκι να πάρω; Πρόεδρος της Βουλής είμαι εγώ; Τι είμαι; Ο Τασούλας; Δεν ακούει ο κόσμος».

Δείτε από το 13:28 και μετά.

Media Τελευταίες ειδήσεις