Κυριακή, 28 Απρ.
16oC Αθήνα

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, πέταξε τ’ ακουστικό κι έφυγε 

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου, πέταξε τ’ ακουστικό κι έφυγε 

Απίστευτη ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής (01.03.2024) στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα, όταν η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου εξοργίστηκε με τον αρχισυντάκτη, Θέμη Μάλη, πέταξε το ακουστικό και έφυγε. Λίγο μετά, όμως, επέστρεψε στη θέση της.

Όλα ξεκίνησαν όταν στη Super Κατερίνα επέλεξαν να συζητήσουν όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες με «πρωταγωνιστές» την Κατερίνα Καινούργιου, τον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα.

«Είπε και κάτι ο Λάκης Λαζόπουλος που δεν μου άρεσε αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία, γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα.

Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου. Και αφού έπαιξε το θέμα με όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κατερίνα Καινούργιου επανέλαβε ότι δεν θέλει να σχολιάσει.

«Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου, γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δε θέλω… Δε θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αυτό το σχόλιό της μάλλον ενόχλησε τον αρχισυντάκτη εκπομπής, Θέμη Μάλλη, ο οποίος αντέδρασε και απάντησε στην παρουσιάστρια, λέγοντάς της κάτι στο ακουστικό.

«Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το! Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παιξ’ το.

Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας! Συνεχίστε οι υπόλοιποι», είπε έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου κι έφυγε από το πλατό, ενώ από το ακουστικό ακούγονταν οι φωνές του Θέμη Μάλλη!

Η επιστροφή

Λίγα λεπτά και αφού «έπεσαν» διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στη θέση της και ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές για την ένταση και την αποχώρησή της.

«Δεν είμαι αλλού, εδώ είμαι, αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Με συγχωρείτε, συγγνώμη, είχαμε μία προσωπική διαφωνία και ήθελα λίγο να τη λύσω.

Όλα καλά, με συγχωρείτε που αποχώρησα αλλά συμβαίνει, προκειμένου να με βλέπετε έτσι νευριασμένη και λίγο στεναχωρημένη. Όπως λέει και ο Νίκος Μουρατίδης: είναι λίγο της μόδας να αποχωρούν οι παρουσιάστριες από τα πλατό τον τελευταίο καιρό.

Σε κάποια πράγματα μπορεί να έχει δίκιο τελικά ο άνθρωπος. Πάμε να προχωρήσουμε;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, που ζήτησε συγνώμη για την αναστάτωση και από τους συνεργάτες της.

Media Τελευταίες ειδήσεις