Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Εξομολόγηση στον αέρα του POP UP: «Είχα φτάσει 140 κιλά»

Εξομολόγηση στον αέρα του POP UP: «Είχα φτάσει 140 κιλά»

Δημόσια εξομολόγηση από την Φωτεινή Πετρογιάννη: «Με ενοχλούσε πάρα πολύ να με βλέπουν και να μου λένε “πώς έχεις γίνει έτσι;”».

Η κουβέντα για τα plus size models που έχουν αποκτήσει τη δική τους θέση στις πασαρέλες, οδήγησε σε δύο απρόσμενες εξομολογήσεις στον αέρα της εκπομπής Pop Up. Αρχικά, ο Παναγής Τζωρτζάτος εξομολογήθηκε πως κάποτε είχε φτάσει 140 κιλά, ενώ στη συνέχεια η Φωτεινή Πετρογιάννη αναφέρθηκε στο δικό της πρόβλημα υγείας.

«Το θέμα είναι κάποια στιγμή να μην περάσουμε στο άλλο άκρο. Σας το λέω επειδή έχω υπάρξει παχύσαρκος άνθρωπος. Η παχυσαρκία και η ανορεξία δημιουργούν στον οργανισμό μεγάλα προβλήματα. Εγώ τότε που είχα φτάσει 140 κιλά, μου έλεγαν ότι πρέπει να τσεκάρω την καρδιά μου, να τσεκάρω ότι όλο το σύστημα λειτουργεί σωστά», ανέφερε ο Παναγής Τζωρτζάτος.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη εξομολογήθηκε: «Να σταματήσουμε αυτά τα σχόλια “πώς πάχυνες έτσι” και “πώς αδυνάτισες έτσι;” γιατί είναι το ίδιο πράγμα. Επειδή έχω υπάρξει το αντίθετο από τον Παναγή, κάποτε είχα πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα με τα κιλά μου, ήμουν πάρα πολύ αδύνατη, είχα μια ψυχογενή ανορεξία που ευτυχώς δεν έφτασε σε επίπεδα που δεν έπρεπε. Με ενοχλούσε πάρα πολύ να με βλέπουν και να μου λένε “πώς έχεις γίνει έτσι;”.

Είναι το ίδιο πράγμα που θα αισθανόμουν αν για κάποιο λόγο είχα παχύνει γιατί είχα ένα ορμονικό πρόβλημα, γιατί είχα κάποιο πρόβλημα υγείας και να μου λέγανε “πώς έχεις παχύνει έτσι;”. Είναι το ίδιο ενοχλητικό».

Media Τελευταίες ειδήσεις