Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Έλενα Γαλύφα: Απόρησα όταν άκουσα την Κατερίνα Καραβάτου για το My Style Rocks

Έλενα Γαλύφα: Απόρησα όταν άκουσα την Κατερίνα Καραβάτου για το My Style Rocks

“Εκτός από την Ευαγγελία Αραβανή, που μου άρεσε πάρα πολύ, όλες τις υπόλοιπες δεν τις εξίσωνες με fashion icons” ανέφερε η Έλενα Γαλύφα.

Η Έλενα Γαλύφα μίλησε στο Χαμογέλα και πάλι και στην Ελένη Βουλγαράκη για το δοκιμαστικό που έκανε για το My Style Rocks και την παρουσία της στο GNTM.

«Με πήρε η παραγωγή τηλέφωνο, ήμουν ελεύθερη. Με ρώτησαν αν θα με ενδιέφερε το My Style Rocks, αν θα ήθελα να περάσω κάποιο δοκιμαστικό.

Πήγα και το κάναμε με όλα τα ονόματα που ακούστηκαν. Ένιωσα ότι το ενδιαφέρον της παραγωγής ήταν περισσότερο σε πιο τρανταχτά ονόματα» αναφέρει η Έλενα Γαλύφα.

«Ήταν κι ο Λάκης Γαβαλάς στο δοκιμαστικό. Η αλήθεια είναι ότι έχω στεναχωρηθεί που δεν θα είναι ο Λάκης, είναι ο μετρ του style και δύσκολα αναπληρώνεται το κενό του» παραδέχεται στη συνέχεια.

Πώς σχολιάζει την επιλογή της Κατερίνας Καραβάτου ως κεντρικής παρουσιάστριας του My Style Rocks; Η Έλενα Γαλύφα σημειώνει: «Κι εγώ όταν άκουσα το όνομά της απόρησα, γιατί δεν σκέφτομαι μόδα και κατευθείαν αυτό εξισώνεται με την Κατερίνα Καραβάτου. Εκτός από την Ευαγγελία Αραβανή, που μου άρεσε πάρα πολύ, όλες τις υπόλοιπες δεν τις εξίσωνες με fashion icons».

Η Ελένη Βουγλαράκη ρωτά τη γνωστή fashion blogger για την απόφαση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου να συμμετάσχει στην κριτική επιτροπή του reality μόδας αλλά και για το εάν η τελική απόφαση του σταθμού να αφήσει την ίδια εκτός τη στεναχώρησε.

«Δεν είναι απαραίτητο ένα μοντέλο να ξέρει κι από styling. Αλλά για να δεχτεί να το κάνει, κάτι θα ξέρει καλύτερα. Θα στεναχωριόμουν αν ήταν θέμα αξιών, δηλαδή αν αξίζει κάποιος περισσότερο ή όχι. Δεν θεωρώ ότι ήταν κάτι τέτοιο» απαντά η Έλενα Γαλύφα.

Τέλος, η Έλενα Γαλύφα δηλώνει πρόθυμη να συμμετάσχει και στον επόμενο κύκλο του GNTM, εάν της γίνει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση. «Αν στηθούν κάποια πράγματα λίγο διαφορετικά, θεωρώ ότι θα το ξαναδούμε στους δέκτες μας και με πάρα πολλή χαρά θα ήθελα να ήμουν εκεί σε όλο το παιχνίδι», αναφέρει.

Media Τελευταίες ειδήσεις