Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Έλενα Γαλύφα: Δεν είναι κακό να κάνεις δοκιμαστικό, πέρασα και γω για το Shopping Star

Έλενα Γαλύφα: Δεν είναι κακό να κάνεις δοκιμαστικό, πέρασα και γω για το Shopping Star

“Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου” παραδέχθηκε η Έλενα Γαλύφα.

Ένα βήμα πριν την παρουσίαση του Shopping Star φαίνεται πως βρέθηκε η Έλενα Γαλύφα, η οποία και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλοκαίρι Yes” και τον Ηλία Σκουλά για το δοκιμαστικό που έκανε για το καθημερινό πρόγραμμα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο GNTM και το My Style Rocks.

«Πέρασα υπέροχα στο GNTM. Μου άρεσε αυτό που έκανα. Ήταν μια όμορφη συνθήκη που δημιουργήθηκε και μακάρι να έχει και μέλλον.

Το παρακολουθούσα και πριν λάβω και τώρα που μπλέχτηκα και προσωπικά. Για να το σταματήσουν κάτι θα είδαν, καμιά φορά κάνει καλό για να πάρει τα πάνω του και να βγει πιο δυναμικό μπροστά» είπε η Έλενα Γαλύφα.

Σχετικά με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην παρουσίαση του Shopping Star, η fashion blogger συνέχισε: «Όταν έχεις πάθος για αυτό που κάνεις θα τα καταφέρεις μια χαρά. Θα τα πάει εξαιρετικά. Πέρασα κι εγώ από δοκιμαστικό. Δεν το είχα καθόλου στο μυαλό μου.

Δεν είναι κακό να κάνεις δοκιμαστικό. Είναι ένα υπέροχο πρότζεκτ κι έχει να κάνει με καθημερινές γυναίκες, οπότε οποιαδήποτε κοπέλα θα επιλεγόταν για αυτήν τη θέση, θα έδινε τον δικό της χαρακτήρα και θα κούμπωνε σε αυτό το project».

Τι ανέφερε όμως για την Σοφία Χατζηπαντελή και το ενδεχόμενο να λάβει μία από τις θέσεις των κριτών στο My Style Rocks;: «Είναι υπέροχη και θα τη ρωτήσω. Μακάρι να έρθει στην Ελλάδα να το κάνει. Την αγαπώ. Μου αρέσει γιατί είναι αυθόρμητη και χωρίς κανόνες.

Καμία φορά αυτό λείπει. Μπορεί να είναι Κυπραία, αλλά έρχεται από μια άλλη χώρα. Δεν τη νοιάζει το κατεστημένο και δεν είναι σε κουτάκια. Οπότε είναι ωραίο αυτό το αυθόρμητο. Αυτό αγγίζει κι αγαπά ο κόσμος. Είναι ένα project μόδας, οπότε σίγουρα θα ήμουν πολύ καλή από κάτι άλλο. Θα το συζητούσα για το My Style Rocks».

Media Τελευταίες ειδήσεις