Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Έλενα Γαλύφα: Η μέση τηλεθεάτρια δεν είναι το fashion icon

Έλενα Γαλύφα: Η μέση τηλεθεάτρια δεν είναι το fashion icon

Όσα είπε η Έλενα Γαλύφα στην κάμερα του Alpha.

Με αφορμή το τέλος του GNTM και τις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται στο νέο κύκλο του My Style Rocks μίλησε η Έλενα Γαλύφα στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha.

«Eχω δεχθεί τηλεφώνημα από το My Style Rocks για να δουν αν είμαι ελεύθερη ή όχι. Ότι κι αν προκύψει, εγώ θέλω να περάσει το GNTM και από εκεί και πέρα είναι μια επόμενη μέρα και μια επόμενη σελίδα.

Για την παρουσίαση ρωτήθηκα αν θα το έκανα και είπα «ναι, θα μπορούσα». Δεν σημαίνει να μπω εγώ και να φύγει κάποιος άλλος ή πάρτε εμένα και τελείωσε. Για όνομα του Θεού» τόνισε, αρχικά, η Έλενα Γαλύφα,

«Το ίδιο και για την κριτική επιτροπή. Δεν θα μπορούσα να το κάνω; Καλή επιτυχία σε όσους είναι στα δοκιμαστικά. Όλοι μπορούν να το κάνουν αν έχουν πάθος, λίγη γνώση και αισθητική. Θεωρώ ότι το My Style Rocks θέλει αισθητική» πρόσθεσε, στη συνέχεια, η Έλενα Γαλύφα στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Όταν όμως ο ρεπόρτερ ανέφερε την πιθανότητα να βρεθεί σαν παίκτρια η Πόπη Μαλλιωτάκη στο My Style Rocks, η fashion blogger γελώντας είπε: «Τι λέγαμε για την αισθητική; Δεν ξέρω.

Εντάξει, εννοείται ότι είναι ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και μπορούν να περάσουν όλων των ειδών οι γυναίκες. Μην ξεχνάμε ότι η μέση τηλεθεάτρια είναι εκείνη η γυναίκα που δεν είναι το fashion icon και θέλει να μάθει από αυτό.

Δεν νομίζω ότι μετράει η γνώμη μου στο αν θα μου άρεσε ή όχι για να απαντήσω. Αυτό που δίνει σε ένα ριάλιτι είναι οι παίκτες. οπότε θεωρώ πως εκεί πρέπει να επικεντρωθούν οι παραγωγοί, να πάρουν μια πολύ ωραία μίξη παικτριών για να έχουν να δουλέψουν οι κριτές».

Media Τελευταίες ειδήσεις