Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Έλενα Γαλύφα: Ήταν μεγάλo ρίσκο αλλά το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη

Έλενα Γαλύφα: Ήταν μεγάλo ρίσκο αλλά το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελένα Γαλύφα στην Μπέττυ Μαγγίρα!

Στο πλατό της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Γαλύφα όπου και μίλησε για την απόφασή της να αφήσει τη δουλειά της στο Δημόσιο και να ασχοληθεί με το κομμάτι της μόδας και του Instagram.

«Ήταν πολύ μεγάλη απόφαση και ρίσκο αλλά το έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη. 2-3 μήνες πριν υπογράψω την παραίτησή μου στο Δημόσιο, το έκανα παράλληλα.

Εγώ δεν είχα το οικονομικό background όπως άλλες κοπέλες, οπότε έπρεπε αυτά που έβγαζα να τα επενδύσω σε αυτό που ήθελα να κάνω» δηλώνει η Έλενα Γαλύφα.

«Αυτό μου συνέβη από τους πρώτους δύο μήνες. Οπότε λέω: συγγνώμη, αυτό έχει λεφτά; Τώρα θα σου δείξω εγώ. Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα παραιτηθώ από το Δημόσιο, γιατί θα κάνω αυτό… ήταν λες και τους είπα ότι θα κάνω αλλαγή φύλου» προσθέτει με χιούμορ.

Όταν η Μπέττυ Μαγγίρα τη ρώτησε πόσο καιρό της πήρε, ώστε να βγάλει τα χρήματα για να ζει άνετα, η Έλενα Γαλύφα απαντά: «Στους πρώτους δύο μήνες, πληρώθηκα κανονικά, οπότε αυτό το δούλεψα και είπα ότι έχει ζουμί.

Για να ισοβαθμήσω τον μισθό που έπαιρνα πριν, μου βγήκε στα πρώτα 3-4 post. Από ‘κει και μετά είναι profit».

«Έχει αλλάξει τόσο πολύ η εποχή. Στην Ελλάδα, όταν λες ότι είσαι influencer, σε κοιτάνε λίγο: ααα influencer ε; Ενώ στο εξωτερικό είναι πολύ διαφορετικό.

Όλα δομούνται γύρω από τους influencers και μετά είναι οι celebrities. Έχει αλλάξει η ροή της πληροφορίας» τόνισε αμέσως μετά η Έλενα Γαλύφα.

Media Τελευταίες ειδήσεις