Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Έλενα Κρεμλίδου – Survivor: Πως έκανε το σέξι βίντεο κλιπ

Έλενα Κρεμλίδου – Survivor: Πως έκανε το σέξι βίντεο κλιπ

Η συμμετοχή της Έλενας Κρεμλίδου στο Survivor δεν είναι η πρώτη της “καυτή” εμφάνιση. Έχει προηγηθεί η αποκαλυπτική εμφάνιση σε βίντεο κλιπ τραπ τραγουδιού.

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου ήταν από τα πιο hot ονόματα στο χώρο των influencers τα τελευταία χρόνια, και η συμμετοχή της στο Survivor έχει… απογειώσει τη δημοτικότητά της. Μάλιστα, τραπ καλλιτέχνες έχουν κάνει και… τραγούδι για την ίδια. Όταν ο Dirty Harry ανέβαζε στο Youtube το τραγούδι ”Mariposa”, σίγουρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια.

Η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου μετρά αυτή τη στιγμή περισσότερους από 340 χιλιάδες follower στο Instagram.

O γνωστός ράπερ παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και μίλησε για τη συνεργασία του με την καυτή παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και σχολίασε τις επιδόσεις της στο παιχνίδι. 

“Υπάρχουν πολλοί στην Αμερική που βγάζουν κομμάτια και βάζουν μέσα influencers και public figures (δημόσια πρόσωπα) για να πάει καλά το κομμάτι. Έστειλα μήνυμα στην Mariposa και μετά από 20 λεπτά μου έστειλε φωτιές και ψήθηκε φουλ να κάνουμε το video clip. Στις σέξι σκηνές δεν ήμουν εκεί. Δεν ήταν σωστό. Δεν σημαίνει ότι επειδή είναι σέξι κορίτσι πρέπει να είμαι εγώ μπροστά στις σκηνές που ήταν με πιο λίγα ρούχα” αποκάλυψε ο Dirty Harry για τη συνεργασία τους.

“Δεν έχει βγάλει ένα ψεύτικο πρόσωπο στο Survivor. Έχει βγάλει αυτό που είναι στην αληθινή της ζωή. Έχει τσαμπουκά η Έλενα” τόνισε ο γνωστός ράπερ.

Δείτε εδώ το “καυτό” βίντεο κλιπ στο οποίο συμμετέχει η Έλενα Κρεμλίδου.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις