Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Έλενα Χριστοπούλου: Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά του Πρωινού Μας σε σχέση με τους υπόλοιπους

Έλενα Χριστοπούλου: Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά του Πρωινού Μας σε σχέση με τους υπόλοιπους

Όσα εξομολογήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου στη νέα της συνέντευξη…

Με αφορμή τη συνέχιση της πρωινής εκπομπή του ΣΚΑΪ και τη συνεργασία με την Φαίη Σκορδά, η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τον Σάββα Μπίτζα όπου μίλησε για όλα!

Πώς είναι η συμμετοχή σου μέχρι τώρα στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ;

Ακόμη με ψάχνω, νομίζω πως κάθε μέρα είναι διαφορετική. Κάνω τα λάθη μου, λέω τις βλακείες μου, λέω τα σωστά μου. Είναι ακόμη πολύ νωρίς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι το απολαμβάνω, πηγαίνω πολύ χαρούμενη στη δουλειά.

Πιστεύεις ότι έχετε δέσει ως παρέα;

Πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, είμαστε σίγουρα καλύτεροι απ’ όταν ξεκινήσαμε. Επίσης, επειδή υπάρχουν καλή διάθεση και πρόθεση από όλους, βοηθάμε πολύ ο ένας τον άλλο.

Γιατί είπες το ναι σε αυτή την εκπομπή;

Γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα περάσω καλά με τη Φαίη Σκορδά. Ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, και είπα αμέσως το ναι. Πάντα ξεχώριζα τη Φαίη από τις γυναίκες της πρωινής ζώνης επειδή έχει φιλότιμο και ασχολείται με θέματα που με ενδιαφέρουν – με τις γυναίκες, με το Me Too.

Είστε ευχαριστημένοι από τα ποσοστά τηλεθέασης;

Έχουν ανέβει, είναι αισιόδοξα τα μηνύματα που παίρνουμε από τον κόσμο. Κι αν αυτό αποτυπώνεται στην AGB, είναι ωραίο. Πολύς κόσμος έξω μας μιλά και μας λέει για όσα τού αρέσουν, αλλά και για αυτά που δεν του αρέσουν. Τηλεοπτικά, είμαστε ισότιμη παρέα. Δεν λέμε πράγματα απλώς για να συζητηθούν. Πιστεύω επιπλέον ότι το στίγμα της παρουσιάστριας είναι πολύ βασικό, μας κάνει να ξεχωρίζουμε σημαντικά. Η Φαίη αναζητά την καλή είδηση, κι αυτό θεωρώ πως είναι η ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Σε φοβίζει το πώς θα διατυπώσεις την άποψη και το σχόλιό σου;

Δεν φοβάμαι να πω τη γνώμη μου. Δεν θέλω να είμαι αρεστή, ούτε και μισητή προφανώς. Δεν προσπαθώ να τα έχω καλά με όλους. Αν δεν είσαι αληθινός και ειλικρινής με την άποψή σου, αυτό, αργά

Η Φαίη έχει επιστρέψει τηλεοπτικά μόνη της ως παρουσιάστρια, μετά από ακόμα μία σύμπραξη με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη ήταν πάντα ηγέτιδα. Εγώ ξέρω ότι όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζω ως τηλεθεάτρια είχε μια εκπομπή στον ΑΝΤ.

Το «Πρωινό» χωρίς τη Φαίη στον ΑΝΤ1 πώς το βλέπεις;

Δεν είμαι κριτικός τηλεόρασης για να πω τι λείπει και τι όχι σε μια εκπομπή όπου δεν συμμετέχω και που δεν έχω δει. Θα πω μόνο ότι εκτιμώ πολύ τη Φωτεινή Πετρόγιαννη και τον Τάσο Τεργιάκη. Τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον γνωρίζω, και δεν τον έχω παρακολουθήσει κιόλας. Κάθε φορά που έβγαινα στο «Πρωινό» ήταν λόγω της Φαίης Σκορδά, με αυτήν είχα σχέσεις, όχι με κάποιον άλλο.

Media Τελευταίες ειδήσεις