Τετάρτη, 28 Φεβ.
16oC Αθήνα

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: Είναι από τις πιο στυλάτες Ελληνίδες

Έλενα Χριστοπούλου για Βίκυ Καγιά: Είναι από τις πιο στυλάτες Ελληνίδες
NDP

«Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια», ανέφερε η Έλενα Χριστοπούλου για τη Βίκυ Καγιά, στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha. 

Υποδεχόμενη την Έλενα Χριστοπούλου η Κατερίνα Καινούργιου, τη ρώτησε για τις πιο καλοντυμένες Ελληνίδες μέχρι που η κουβέντα συμπεριέλαβε και την πρώην συνεργάτιδά της, Βίκυ Καγιά.

Ειδικότερα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα τελευταία χρόνια μού αρέσει πάρα πολύ τηλεοπτικά η Ηλιάνα (σ.σ. Παπαγεωργίου, έχει κάνει μια μεγάλη στροφή στυλιστική. Η Ηλιάνα έχει πια αποκτήσει το δικό της στυλ, έχει μάθει, έχει ταξιδέψει και κάνει πολύ ωραία πράγματα. Επίσης, μου αρέσει πολύ η Βίκυ Καγιά και πάντα μου άρεσε».

«Μιλήσαμε πρόσφατα και είχαμε ξαναμιλήσει στα MAD πέρσι. Εντάξει, ναι, δεν έχω να χωρίσω κάτι με τη Βίκυ. Ό,τι έγινε, έγινε. Ό,τι συνέβη, συνέβη. Δεν έχουμε να χωρίσουμε ούτε κτήματα ούτε σπίτια».

«Είναι από τις πιο στυλάτες Ελληνίδες και πρέπει να είμαι αντικειμενική, τι να κάνω. Μου αρέσει επίσης πάρα πολύ η Έλλη Στάη, πάντα μου αρέσει να την Βλέπω όπως και τη Ράνια Τζίμα. Τρελαίνομαι γιατί το στυλ δεν είναι μόνο ρούχα, είναι όλο» συμπλήρωσε, επίσης, η Έλενα Χριστοπούλου στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

«Με τη Βίκυ θα ξανασυνεργαζόσουν;», ρώτησε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου, με την καλεσμένη της να αποκρίνεται ως εξής. «Δεν ξέρω. Υπό συνθήκες όλα θα μπορούσα να τα κάνω. Αρκεί να μην πληγώνομαι, αρκεί να μην ενοχλούν εμένα και τους ανθρώπους μου».

Media Τελευταίες ειδήσεις