Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελένη Γερασιμίδου: Από τη στιγμή που με έσωσαν, είμαι καινούργια τώρα

Ελένη Γερασιμίδου: Από τη στιγμή που με έσωσαν, είμαι καινούργια τώρα

Όσα εξομολογήθηκε η Ελένη Γερασιμίδου για την πρόσφατη περιπέτεια με την υγεία της.

Καλεσμένοι στο Στούντιο 4 βρέθηκαν η Ελένη Γερασιμίδου, ο Αντώνης Ξένος και η κόρη τους, Αγγελική όπου και η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε από καρδιάς για την περιπέτεια που αντιμετώπιση πριν λίγους μήνες με την υγεία της.

«Δυο μήνες μετά την πυρκαγιά έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Με έσωσαν! Από τη στιγμή που με έσωσαν, είμαι καινούργια τώρα.

Έχω καινούργια καρδιά που μου έκαναν αρχικά το μπαλονάκι και μετά το στεντ. Από τη στιγμή που σώθηκα, ήμουν ευτυχής.

Πέρασα μια περίοδο που κάποιο φάρμακο για τον διαβήτη δεν μου έκανε καθόλου και είχα στομαχικές διαταραχές αλλά τώρα είμαι πάρα πολύ καλά» εξομολογήθηκε, αρχικά, η Ελένη Γερασιμίδου.

«Δεν το βλέπω σαν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά σαν μια συνέχεια. Έχω κάνει καλές εγχειρήσεις στη ζωή μου, άλλες δύο μεγάλες και τις έχω ξεχάσει. Όταν είσαι καλά πια τα ξεχνάς»

«Φοβήθηκα πάρα πολύ, σε βαθμό που τσακώθηκα με έναν έξω από το νοσοκομείο εκείνο το βράδυ από τα νεύρα μου. Βέβαια, ήταν και ενοχλητικός αυτός γιατί ήθελε να με γράψει για το αυτοκίνητο με το οποίο είχα πατήσει στο πεζοδρόμιο όσο περίμενα να δω τα αποτελέσματα της Ελένης.

«Ρε παιδί μου, καταλαβαίνεις; Κάηκε το σπίτι μου, πεθαίνει η γυναίκα μου και θέλεις να γράψεις; Γράψε με» του λέω» συμπλήρωσε ο Αντώνης Ξένος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Αισθάνθηκα ότι την χάνω.

Την ώρα του χειρουργείου περίμενα στον δρόμο γιατί απαγορευόταν να είμαι μέσα λόγω του covid. Όταν μπαίνει μέσα ο άλλος με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, σημαίνει κόκκαλο! Ευτυχώς πρόλαβαν όμως. Έρχεται μια νοσοκόμα έξω που με γνώρισε και «είναι καλά η συντρόφισσα» μου είπε».

Media Τελευταίες ειδήσεις