Πέμπτη, 23 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ελένη Γερασιμίδου για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο – Όλη αυτή η άποψη είναι τόσο ντεμοντέ

Ελένη Γερασιμίδου για Ποσειδώνα Γιαννόπουλο – Όλη αυτή η άποψη είναι τόσο ντεμοντέ

“Σπουδαίος πρέπει να είναι και έχει και σπουδαίες απόψεις… αλλά είναι πολύ πασέ” δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου απάντησε στην κάμερα της Super Κατερίνα για το ντόρο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την Νατάσα Μποφίλιου και το επικριτικό σχόλιο που έκανε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Βρισκόμαστε σε μία εποχή που πρέπει να δικαιολογούμαστε για το καθετί χωρίς λόγο. Όλη αυτή η άποψη είναι τόσο ντεμοντέ.

Την ξέρω ως καλλιτέχνιδα τη Νατάσσα Μποφίλιου, νομίζω ότι κερδίζει ό,τι κερδίζει με τη σκληρή δουλειά της. Της δίνει το δικαίωμα αυτό το σύστημα στο οποίο ζούμε να χρησιμοποιεί τα χρήματά της όπως θέλει» δηλώνει η Ελένη Γερασιμίδου.

«Δεν τον γνωρίζω τον κύριο, δεν έτυχε δηλαδή. Σπουδαίος πρέπει να είναι και έχει και σπουδαίες απόψεις… αλλά είναι πολύ πασέ.

Δηλαδή τι έπρεπε να φοράει μία καλλιτέχνις; Εγώ που είμαι 73 ετών, όταν είναι να εμφανιστώ κάπου, προσπαθώ να είμαι καλοφτιαγμένη και μακιγιαρισμένη» προσθέτει η ηθοποιός.

«Είμαι πολύ θυμωμένη. Να μας αφήσουν ήσυχους. Προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να κρατήσουμε τις δουλειές μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Αυτός, αν βγάλει λεφτά, να τα δωρίσει στην Κιβωτό του Κόσμου. Δεν είναι υποχρεωμένος κανένας τα λεφτά που κερδίζει να τα κάνει ό,τι θέλει ο κύριος Ποσειδώνας και κάποιοι κακοί άνθρωποι που γράφουν στα blogs» καταλήγει η Ελένη Γερασιμίδου.

Media Τελευταίες ειδήσεις