Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ελένη Γιαννατσούλια: Υπάρχει διαφορά στη γραφή μου από την εποχή προ της ψυχανάλυσης μου, κατά τη διάρκεια και μετά

Ελένη Γιαννατσούλια: Υπάρχει διαφορά στη γραφή μου από την εποχή προ της ψυχανάλυσης μου, κατά τη διάρκεια και μετά

“Άλλαξε δηλαδή τελείως η γραφή, έγινε πιο εμβαθυντική και πιο ψυχαναλυτική” εξομολογήθηκε η Ελένη Γιαννατσούλια.

Για τις αλλαγές που είδε στην γραφή με την ψυχανάλυση αλλά και την συγκίνηση που αισθάνθηκε για το τηλεοπτικό της κάλεσμα μίλησε από καρδιάς η Ελένη Γιαννατσούλια όταν βρέθηκε, την Πέμπτη, στο πλατό του “Πρωίαν σε είδον” της δημόσιας τηλεόρασης.

“Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ γιατί δεν το έχει κάνει κανείς άλλος αυτό που κάνατε για μένα. Κανείς δεν το έχει κάνει. Τόσα χρόνια δεν με έχει καλέσει κανείς. Εσείς μου το κάνατε αυτό και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό.

Δεν το έχουν καθόλου ανάγκη οι στιχουργοί αυτό, να το ξέρετε. Αλλά είναι πάρα πολύ τιμητικό και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήθελα απλά να το πω” ομολόγησε αρχικά η στιχουργός.

“Υπάρχει μια διαφορά στη γραφή μου από την εποχή προ της ψυχανάλυσης μου, κατά τη διάρκεια της ψυχανάλυσης μου και μετά από αυτήν. Γιατί η ψυχανάλυση ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου και ανέβλυσαν πράγματα από μέσα μου που δεν τα φανταζόμουν. 

Απελευθερώθηκε το ποτάμι της έμπνευσης. Άλλαξε δηλαδή τελείως η γραφή, έγινε πιο εμβαθυντική και πιο ψυχαναλυτική”.

  

“Ας πούμε του Γιώργου Σαμπάνη, το “Κάτι σαν αστέρι” είναι καθαρά ψυχαναλυτικό κομμάτι όπως κι άλλα. 7 χρόνια έκανα ψυχανάλυση με έναν εξαιρετικό θεραπευτή, να είναι καλά ο άνθρωπος και του οφείλω πάρα πολλά. Ισορρόπησα σαν άνθρωπος” πρόσθεσε, ακόμα, η Ελένη Γιαννατσούλια.

Media Τελευταίες ειδήσεις