Media

Ελένη Καρακάση: Ο κόσμος με φωνάζει Ρίζω στο δρόμο και μου λέει ότι θα ήθελαν να συνεχιστούν οι Άγριες Μέλισσες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Αν πω ότι δεν πιστεύω θα πω ψέματα γιατί στις δύσκολες στιγμές στρέφομαι στον Θεό” δήλωσε η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση μίλησε στην “Ελένη” και στον Κωνσταντίνο Αρκά για την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι Άγριες Μέλισσες και τη συμμετοχή της στη νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο.

«Στο Μαύρο Ρόδο είμαι η Ευτυχία και έχω την ταβέρνα στο χωριό, κοντά στο μοναστήρι. Η ταβέρνα είναι το κέντρο των συζητήσεων κι εγώ ανακατεύομαι στις ζωές των ανθρώπων και τους βοηθάω με τη σοφία μου.

Είπα το ναι στη σειρά γιατί μου έκανε την πρόταση ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που ήταν στις Άγριες Μέλισσες.

Όταν διάβασα το σενάριο μου άρεσε πάρα πολύ που η ζωή θα ήταν πάλι σε ένα χωριό», είπε η Ελένη Καρακάση.

Η Ελένη Καρακάση είπε στη συνέχεια: «Ο κόσμος ακόμη με φωνάζει Ρίζω στο δρόμο και μου λέει ότι θα ήθελαν να συνεχιστούν οι Άγριες Μέλισσες άλλη μια χρονιά. Αν πω ότι δεν πιστεύω θα πω ψέματα γιατί στις δύσκολες στιγμές στρέφομαι στον Θεό.

Στις δυσκολίες της ζωής γενικά δεν ζητάω βοήθεια, προσπαθώ να τα βγάλω πέρα όπως έρχονται τα πράγματα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Η Ναταλία Γερμανού για τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Δεν τους ένοιαζε, ήταν άκαρδοι και παγωμένοι αυτοί οι άνθρωποι
«Ο Εσκομπάρ, που ήταν ο νούμερο ένα ναρκέμπορος στον κόσμο, που έβγαλε του κόσμου τα λεφτά, δεν το διανοήθηκε να εκμεταλλευτεί παιδιά», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού στο σχόλιό της
Ναταλία Γερμανού