Πέμπτη, 16 Μαΐ
20oC Αθήνα

Ελένη Κρίτα: Μου έλεγαν ότι είμαι σνομπ, με έλεγαν «Δράκουλα» και «Δρακουμέλ»

Ελένη Κρίτα: Μου έλεγαν ότι είμαι σνομπ, με έλεγαν «Δράκουλα» και «Δρακουμέλ»

Τις μέρες και τα γυρίσματα του «Παρά Πέντε» θυμήθηκε η Ελένη Κρίτα μιλώτνας σήμερα (29.04.2024) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η «Μαριλένα Δορκοφίκη» (Ελένη Κρίτα) ήταν η… κακιά συμπεθέρα της Ζουμπουλίας (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) στο «Παρά Πέντε». Και ο ρόλος αυτός την ακολουθεί μέχρι και σήμερα.

Η Ελένη Κρίτα αναφέρθηκε στο αρχικό καστ, που ήταν εντελώς διαφορετικό.

«Ήταν η Κάτια Δανδουλάκη αντί για τη Σμαράγδα Καρύδη και η Ελένη Γερασιμίδου αντί για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου. Είχαν προτείνει τη Σοφία Σεϊρλή για το δικό μου ρόλο. Ο αρχικός τίτλος για το “Πάρα πέντε” ήταν το “Και τώρα τρέξτε”, ψηφίσαμε τον τελικό τίτλο και ήταν πολύ γουρλίδικος».

Όπως είπε, τα τραγούδια της “Αμαλίας” (Ζέτα Μακρυπούλια) είχαν πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και είχαν καταπληκτικό στίχο. «Ήταν άλλο ένα δείγμα του ταλέντου του Γιώργου Καπουτζίδη».

«Η σειρά ήταν να ολοκληρωθεί την πρώτη σεζόν, ήταν εξαντλητικό για τον Καπουτζίδη γιατί έγραφε κι έπαιζε. Όλοι τον ανάγκασαν να υποκύψει, το είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ το “Πάρα Πέντε”. Το τελευταίο επεισόδιο έφτασε το 66%, ήταν ρεκόρ σε κωμική σειρά, δεν τα έχουν ξαναπιάσει αυτά τα νούμερα από τότε».

Ο ρόλος της «Μαριλένας Δορκοφίκη» σημάδεψε τη ζωή της και όπως λέει, την ακολουθεί ακόμη.

«Όταν είχαμε γυρίσματα πολλοί μαζί, γελούσαμε πάρα πολύ. Γέλασα πολύ στη σκηνή που η Ζουμπουλία με πέταξε στην πισίνα της Ντάλιας, δεν μπορούσα από τα γέλια να τελειώσω τη σκηνή.

Μια σκηνή που γελούσαμε όλοι μαζί, ήταν στην αγορά του τραπεζιού μου, γελούσαν όλοι ανεξέλεγκτα. Μου έλεγαν ότι είμαι σνομπ, μετά στο δρόμο με έλεγαν “Δράκουλα” και “Δρακουμέλ”. Με σχολίαζαν πολύ κι όταν διεκδίκησα και κέρδισα τον αγαπημένο της Ζουμπουλίας».

 

Όπως λέει, στη σκηνή που έκλαψε και συγκινήθηκε ήταν όταν η Ζουμπουλία είχε κατέβει κάτω στο δωμάτιο της, όταν έμαθε τη σχέση και σπάραξε στο κλάμα.

«Ένα γύρισμα που γελάσαμε πολύ ήταν όταν πέσαμε με τα ρούχα στην πισίνα του κολυμβητήριου, βγήκαμε έξω να φύγουμε και είχε μαζευτεί πολύς κόσμος, μας φυγάδευσαν».

Media Τελευταίες ειδήσεις