Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: Έχω κάνει κι άλλα για να κρυφτώ, πάρα πολλά

Ελένη Μενεγάκη: Έχω κάνει κι άλλα για να κρυφτώ, πάρα πολλά

Την αναφορά που έκανε ο Άρης Καβατζίκης στη δικαστική διαμάχη τους σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη το απόγευμα της Τετάρτης (28.02.2024).

Ο Άρης Καβατζίκης, όταν το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show, αναφέρθηκε στη δικαστική διαμάχη, όταν ήταν διευθυντής στο Hello, με την Ελένη Μενεγάκη.

Το περιοδικό είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια είχε κινηθεί νομικά.

«Οι φωτογραφίες ήταν από κλειστή αίθουσα και η Ελένη κινήθηκε νομικά. Διεκδίκησε το δικαίωμά της στη δημοσίευση φωτογραφιών από μία ιδιωτική αίθουσα.

Εμείς δεν γνωρίζαμε ότι είναι ιδιωτική αίθουσα, γνωρίζαμε ότι είναι γενέθλια κάπου, σε ξενοδοχείο. Το δικαστήριο το κέρδισε», είπε ο Άρης Καβατζίκης.

  

Η Ελένη Μενεγάκη σχολιάζοντας αυτή την αναφορά, είπε σήμερα: «Έβλεπα σήμερα στα αποσπάσματα για την κουβέντα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης για το δικό μου θέμα…

Αγαπημένε μου, γλυκέ μου Άρη, σου στέλνω πραγματικά την αγάπη μου, γιατί ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη περίοδος εκείνη για εμάς, λόγω του ότι ήταν σε περιοδικό.

Δεν έμεινα στο δικό μου, το δικό μου το ξέρω. Άκουγα τον Γρηγόρη που έλεγε διάφορα πράγματα, ότι κρυβόταν κλπ… Και σκεφτόμουν “αυτό το έχω κάνει εγώ; Ναι! Εκείνο; Ναι! Έχω κάνει κι άλλα για να κρυφτώ, πάρα πολλά”».

Media Τελευταίες ειδήσεις