Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη για Στέφανο Κασσελάκη: Όταν τον βλέπεις δεν λες τι θα μου πει σήμερα αλλά ότι είναι πράγματι λαμπερό αγόρι

Ελένη Μενεγάκη για Στέφανο Κασσελάκη: Όταν τον βλέπεις δεν λες τι θα μου πει σήμερα αλλά ότι είναι πράγματι λαμπερό αγόρι

“Δεν έγινε σήμερα όμορφος ο Στέφανος Κασσελάκης. Φαντάζομαι ότι από τότε που τον πήγαινε η μαμά του βόλτα θα της έλεγαν τι όμορφο παιδάκι είναι αυτό” δήλωσε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν σήμερα (01.03.2024) καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα σε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης. Η Ελένη Μενεγάκη σημείωσε από την εκπομπή ότι περισσότερο στέκεσαι στην λαμπερή εξωτερική του εμφάνιση, παρά στα όσα λέει.

«Έρχεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης και μιλά στον Γιώργο Λιάγκα. Παρένθεση δεν μπορώ να μην το πω.

Ήμασταν στο καμαρίνι και χαζεύαμε τη συνέντευξη με την Ελένη την αρχισυντάκτρια και μου είπε: “τι ωραίο παιδί!”. Της λέω: “πολύ ωραίος είναι, να μιλήσουμε για πολιτική;”. Μου είπε: “κάτσε να ακούσουμε τι θα πει και θα τα πούμε αργότερα αυτά”.

Σκέφτομαι, αλήθεια, όταν βλέπει κανείς τον κ. Κασσελάκη πρώτα σκέφτεται την πολιτική και δευτερευόντως ότι είναι πολύ λαμπερό παιδί;» αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη.

«Άκουσα τον Γιώργο να του λέει στο φινάλε ότι κοίταξε πως αν δεν σου προκύψει το κομμάτι της πολιτικής, ο ΑΝΤ1 εδώ θα σε σκεφτεί σίγουρα για σόου. Είναι επικοινωνιακός.

Όλοι οι πολιτικοί αυτό θα πούνε, αλλά βεβαίως και τον νοιάζει (σ.σ. η εξωτερική εμφάνιση). Είναι μαθημένος από μωρό. Δεν έγινε σήμερα όμορφος ο Στέφανος Κασσελάκης. Φαντάζομαι ότι από τότε που τον πήγαινε η μαμά του βόλτα θα της έλεγαν τι όμορφο παιδάκι είναι αυτό.

  

Αν είναι ωραίος, όταν βλέπεις κάποιον και στενοχωριέμαι που πρέπει να το πω γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές. Όταν τον βλέπεις, δεν λες “τι θα μου πει σήμερα;”. Το πρώτο πράγμα που λες είναι ότι πράγματι τι λαμπερό αγόρι και τι ωραίο παιδί είναι αυτό!» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Media Τελευταίες ειδήσεις