Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια με τον Άγγελο Λάτσιο στο αεροδρόμιο

Ελένη Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια με τον Άγγελο Λάτσιο στο αεροδρόμιο

«Που πας με το παιδί», έλεγαν στην Ελένη Μενεγάκη, ζητώντας της αποδείξεις ότι ο 5 ετών τότε Άγγελος Λάτσιος ήταν όντως… παιδί της.

Με αφορμή την περιπέτεια που εξιστόρησε η Ηρώ, όταν της ζητήθηκε να αποδείξει ότι ο γιος της ήταν… γιος της, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε ότι πριν από χρόνια είχε ζήσει κάτι ανάλογο όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Αγγλία και είχε μαζί τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο.

Η παρουσιάστρια είχε χρειαστεί να ταξιδέψει στην Αγγλία και πήρε μαζί τον γιο της, που ήταν πέντε ετών τότε. Όταν όμως έφτασαν στο αεροδρόμιο, δεν μπορούσε να περάσει από τον έλεγχο γιατί εκείνη λεγόταν Μενεγάκη, το παιδί Λάτσιος και δεν είχε χαρτί που να αποδεικνύει ότι ήταν συγγενείς!

«Αντιμετώπισα το ίδιο πηγαίνοντας σε ξένη χώρα, όταν είχα τον γιο μου πέντε χρονών. Και μιλάω για την Αγγλία, εκεί είχαμε πάει, για δουλειά, είχα το παιδί μαζί μου. Το τι πέρασα που δεν είχα μαζί μου χαρτί που να λέει ότι αυτό το παιδί είναι δικό μου… Εγώ Μενεγάκη, αυτός Λάτσιος…

Βρε τι έπαθα, να λέω “ρωτήστε όποιον περνάει, τόσοι Έλληνες είναι, ρωτήστε αν είναι το παιδί μου αυτό”.

Ευτυχώς ασχολήθηκε η διαφημιστική που με συνόδευε και λύθηκε το θέμα. Δεν με άφηναν να μπω στη χώρα. Έλεγαν “πού το πας το παιδί; Έχει χαρτί ότι το παιδί είναι δικό σου;”», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

  

Η παρουσιάστρια περιέγραψε την περιπέτειά της όταν στην εκπομπή συζήτησαν τα όσα είπε η Ηρώ στο «Στούντιο 4». Η γνωστή τραγουδίστρια είχε περιγράψει πως «μου ζητούσαν μάρτυρες επειδή δεν ήταν παρόντες και οι δυο γονείς για να επιβεβαιώσουν ότι είμαι εγώ η μαμά».

Media Τελευταίες ειδήσεις