Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελένη Ουζουνίδου: Έχω συνεργαστεί κι εγώ με κακότροπους σκηνοθέτες και σταμάτησα

Ελένη Ουζουνίδου: Έχω συνεργαστεί κι εγώ με κακότροπους σκηνοθέτες και σταμάτησα

Η Ελένη Ουζουνίδου ήταν καλεσμένη στο The 2Night Show, και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μίλησε για τις καταγγελίες στον χώρο της Τέχνης και για το αν έχει δεχθεί κι η ίδια κάποια παρενόχληση.

Η Ελένη Ουζουνίδου, που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε», συνάντησε για πρώτη φορά τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική καθώς και για τα σχόλια που δέχτηκε για τα κιλά της στα πρώτα της βήματα.

Γιατί άργησε να κάνει τηλεόραση και πώς διαχειρίζεται, πλέον, την αναγνωρισιμότητα; Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα όσα συμβαίνουν στο θέατρο το τελευταίο διάστημα, στήριξε ανοιχτά τα θύματα και εξέφρασε τον μεγάλο της θαυμασμό στον καλό της φίλο και συνεργάτη, Γιάννη Μπέζο, εξηγώντας πόσο γενναιόδωρος είναι με τους ηθοποιούς.

«Έχω περάσει δύο φορές δύσκολα, όχι τίποτα τρομερό. Ήμουν πάρα πολύ τυχερή και δεν βρέθηκα μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις κι ούτε έχω εισπράξει βία με όλους τους τρόπους.

Έχω συνεργαστεί με κακότροπους σκηνοθέτες και σταμάτησα. Δεν θέλω να ακούω ούτε το όνομά τους.

Οι άνθρωποι που γνώριζαν τα πράγματα μάλλον είναι σε στενό φιλικό περιβάλλον. Εάν υπήρχε δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτές τις καταστάσεις και σε όλα τα αγόρια και τα κορίτσια που κάνουν καταγγελίες στο ΣΕΗ και σε δικηγόρους.

Στα δικά μου αυτιά και στο άμεσο περιβάλλον μου δεν είχαν ακουστεί αυτά. Βρεθήκαμε όλοι προ εκπλήξεως.»

Media Τελευταίες ειδήσεις