Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ελένη Ουζουνίδου: Σοκαρίστηκα στον θάνατο του Πάνου Νάτση, έκλαιγα στα δυο πρώτα επεισόδια

Ελένη Ουζουνίδου: Σοκαρίστηκα στον θάνατο του Πάνου Νάτση, έκλαιγα στα δυο πρώτα επεισόδια

«Μου πήρε πολύ μεγάλο διάστημα για να συνειδητοποιήσω πως δεν είναι στη ζωή» παραδέχθηκε η Ελένη Ουζουνίδου.

Στην απώλεια του Πάνου Νάτση, με τον οποίο και συνεργάστηκαν στις τηλεοπτικές Σέρρες, αλλά και την απόφαση να απέχει προς ώρας από τη μικρή οθόνη μίλησε η Ελένη Ουζουνίδου το μεσημέρι του Σαββάτου (25.11.2023) στην κάμερα της εκπομπής “Ακόμα δεν είδες τίποτα” στο MEGA.

«Κάνω μια παύση φέτος, προς το παρόν, από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις γιατί για μια ολόκληρη χρονιά, από πέρσι τον Ιούνιο μέχρι φέτος στο τέλος Ιουνίου, δούλευα ασταμάτητα.

Ήταν ξαφνικά σαν να έχασα έναν χρόνο από τη ζωή μου, σαν να ζούσα τις ζωές άλλων ανθρώπων και όχι τη δική μου. Τρόμαξα και γι’ αυτό προς το παρόν έχω αρνηθεί όσες προτάσεις μου έχουν γίνει» υπογράμμισε, αρχικά, η έμπειρη ηθοποιός.

«Μου πήρε πολύ μεγάλο διάστημα για να συνειδητοποιήσω πως δεν είναι στη ζωή ο Πάνος (σ.σ. Νάτσης). Γνωριζόμασταν αρκετά χρόνια, έπαιζε και εκείνος στο πρώτο σίριαλ που έπαιξα.

Σοκαρίστηκα και εγώ όπως όλοι όταν μάθαμε το κακό το νέο, μου ήταν δύσκολο να δω τα επεισόδια όταν ολοκληρώθηκαν και τα είδα όταν προβλήθηκαν κανονικά και στο κανάλι για να μπορώ να είμαι ψύχραιμη. Στα δύο πρώτα επεισόδια έκλαιγα και μετά κάπως πιο ήρεμα και ψύχραιμα τα παρακολούθησα».

 

«Μου έχουν τύχει δύσκολες συνεργασίες και τις διαχειρίζομαι με υπομονή. Έτσι τις διαχειρίστηκα στο παρελθόν γιατί έχω πολλά χρόνια να έχω δύσκολη συνεργασία. Πάρα, πάρα πολλά χρόνια» δήλωσε με ειλικρίνεια η Ελένη Ουζουνίδου.

Media Τελευταίες ειδήσεις