Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ελένη Ψυχούλη – Κατάθεση ψυχής: «Έφυγε νωρίς από καρκίνο, μπορούσε να ζήσει κι άλλο»

Ελένη Ψυχούλη – Κατάθεση ψυχής: «Έφυγε νωρίς από καρκίνο, μπορούσε να ζήσει κι άλλο»

Η Ελένη Ψυχούλη ήταν καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην απώλεια του αγαπημένου της φίλου.

Η δημοσιογράφος Ελένη Ψυχούλη, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, αναφέρθηκε στο πώς πέρασε από τα lifestyle έντυπα στην γαστρονομική δημοσιογραφία, θυμήθηκε τα χρόνια της στο Παρίσι και παρδέχτηκε πως η γευστική κουλτούρα άλλων χωρών αλλά και η απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου άλλαξαν την κοσμοθεωρία της.

Μία απώλεια ήταν αυτή που έχει στιγματίσει τη ζωή της Ελένης Ψυχούλη. Η Ελένη Ψυχούλη, μιλώντας σρην Ελεονώρα Μελέτη δηλώνει αισιόδοξη, ενώ παράλληλα παραδέχεται πως έχει περάσει πάρα πολλές φουρτούνες στη ζωή της.

Ένα δυσάρεστο γεγονός που τη στιγμάτισε ήταν ο θάνατος του καλύτερού της φίλου.

«Είναι κι η απώλεια του αγαπημένου φίλου που είναι μέσα στις φουρτούνες που έχω ζήσει. Έφυγε νωρίς από καρκίνο, μπορούσε να ζήσει κι άλλο. Όλα αυτά τα κλισέ που λέμε στους θανάτους ότι ηρέμησε και θα ζήσεις να τον θυμάσαι, δεν ακυρώνουν ότι στο τέλος ο θάνατος είναι ο νικητής ότι και να κάνουμε», είπε η γνωστή Ελληνίδα σεφ στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

«Η ιδέα του θανάτου μου μαθαίνει να είμαι ταπεινή και να μην καβαλώ τα καλάμια και να σέβομαι που ξυπνώ, την φύση, τα πάντα. Να λέω ευχαριστώ γιατί θα νικήσει ο θάνατος αλλά ενδιάμεσα υπάρχει ένα φοβερό πάρτι που λέγεται ζωή», πρόσθεσε η Ελένη Ψυχούλη.

Μια εξομολόγηση καρδιάς από την Ελένη Ψυχούλη.

Media Τελευταίες ειδήσεις