Τετάρτη, 28 Φεβ.
17oC Αθήνα

Ελένη Ψυχούλη: Ποτέ δεν έβαλα σε αυτά που έχω καταφέρει το ότι έκανα παιδί, παιδιά κάνουν και οι γάτες

Ελένη Ψυχούλη: Ποτέ δεν έβαλα σε αυτά που έχω καταφέρει το ότι έκανα παιδί, παιδιά κάνουν και οι γάτες

“Κατάφερα επαγγελματικά, κατάφερα προσωπικά αλλά το ότι έκανα παιδί;” είπε η Ελένη Ψυχούλη.

Η Ελένη Ψυχούλη και η Μανία Ζουμπουλάκη βρέθηκανα καλεσμένες στο Πρωίαν σε είδον με αφορμή το κοινό τους podcast. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στη μητρότητα και στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Από μία ηλικία και μετά οι γυναίκες είναι σαν να μην υπάρχουμε. Λες και οι γυναίκες, όταν κλείσει το κεφάλαιο «παιδιά» και αυτά φεύγουν από το σπίτι, τελειώνουν και οι ίδιες. Εγώ, όταν έφυγε ο γιος μου, ένιωσα μία απελευθέρωση, σαν να κέρδισα πίσω τις 24 ώρες της ημέρας μου», δήλωσε αρχικά η Ελένη Ψυχούλη.

«Εγώ ποτέ δεν έβαλα σε αυτά που έχω καταφέρει το ότι έκανα παιδί. Κατάφερα επαγγελματικά, κατάφερα προσωπικά αλλά το ότι έκανα παιδί; Και οι γάτες κάνουν παιδιά, σιγά το επίτευγμα», επισημαίνει αμέσως μετά η γνωστή δημοσιογράφος.

«Από τη δική μας γενιά το μοναδικό ζευγάρι που δεν χώρισε είναι αυτό που δεν έκανε παιδιά», σχολίασε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Ελένη Ψυχούλη.

«Και εγώ και η Μανίνα μεγαλώσαμε τα παιδιά μας σε ένα εντελώς γκέι περιβάλλον. Ο Αποστόλης Μητρόπουλος κρατούσε το δικό μου και φορούσε φούστα.

Αυτά τα παιδιά, που είναι πλέον 28 και 29 χρονών άντρες πλέον, γελάνε, αυτή η γενιά δεν τους ενδιαφέρει καθόλου», ανέφερε στη συνέχεια η Ελένη Ψυχούλη, με αφορμή το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Οι φίλοι μας που είναι γκέι είχαν μπαμπάδες που πουλούσαν σουγιάδες στην Ομόνοια και τους έδερναν με το ζωνάρι», παρατηρεί από την πλευρά της η Μανίνα Ζουμπουλάκη.

«Πολλοί πιστεύουν ότι οι γκέι γονείς βγάζουν γκέι παιδιά, που αυτό είναι να πυροβολείσαι. Τα παιδιά μας είναι στρέιτ, ενώ μεγάλωσαν μέσα σε ένα γκέι κύκλωμα. Ξέρουμε όλα τα παιδιά της ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητας, κανένα δεν είναι γκέι», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά η Ελένη Ψυχούλη.

Media Τελευταίες ειδήσεις