Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελένη Ψυχούλη: Στο πρώτο lockdown έχουμε κλειστεί σε ένα σπίτι στις Μηλιές, της Μαρίας Καβογιάννη

Ελένη Ψυχούλη: Στο πρώτο lockdown έχουμε κλειστεί σε ένα σπίτι στις Μηλιές, της Μαρίας Καβογιάννη

“Μας έδωσαν και ένα επιδοματάκι τότε 500 ευρώ, ξοδεύαμε μόνο για να φάμε και λες τι ωραία, μου χαρίζουν διακοπές” είπε η Ελένη Ψυχούλη.

Η Ελένη Ψυχούλη ήταν καλεσμένη στο Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν κι εξέφρασε την άποψή της για το σεξ. Στη συνέχεια μίλησε και για το πως βίωσε τα lockdown λόγω της πανδημίας.

«Για τους νέους το σεξ δεν είναι υπερεκτιμημένο, για τους μεγάλους ναι. Δηλαδή τώρα οκ, πόσα χρόνια πια κι αυτό το σεξ; Κατάλαβες;

Τελειώνει. Πόσο; Ξέρεις πώς λειτουργεί, δεν μου έχει καμία φοβερή έκπληξη. Βέβαια, αυτά τα λες μέχρι να σου έρθει το επόμενο κατακούτελο, στο οποίο δεν πρέπει να πούμε όχι. Είναι ύβρις στη ζωή να πεις όχι, δε λες όχι σε τίποτα».

Πώς πέρασε η Ελένη Ψυχούλη στο πρώτο lockdown;

«Στο πρώτο lockdown έχουμε κλειστεί σε ένα σπίτι στις Μηλιές, της Μαρίας Καβογιάννη, είμαστε όλοι όσοι μένουν στις Μηλιές και κάθε μέρα είναι ένα ατελείωτο πάρτι.

Μαγειρεύαμε, χορεύαμε, βλέπαμε ταινίες. Μας έδωσαν και ένα επιδοματάκι τότε 500 ευρώ, ξοδεύαμε μόνο για να φάμε και λες τι ωραία, μου χαρίζουν διακοπές. Την επόμενη χρονιά αρχίσαμε να συνειδητοποιούμε τι είναι αυτό», είπε.

Media Τελευταίες ειδήσεις