Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ελένη Ράντου: Μου είπε ότι αν δεν κάνω αυτό που λένε, θα μου κλείσουν το θέατρο

Ελένη Ράντου: Μου είπε ότι αν δεν κάνω αυτό που λένε, θα μου κλείσουν το θέατρο

Η Ελένη Ράντου αποκαλύπτει την απειλή που δέχτηκε από διευθυντή καναλιού.

Η Ελένη Ράντου έδωσε συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και την εκπομπή «Τετ α Τετ». Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για ορισμένα περιστατικά που έχει βιώσει στο χώρο της υποκριτικής.

«Η δική μας γενιά το είχε ψωμοτύρι ότι κάποιος θα γίνει ενοχλητικός. Το “ενοχλητικός” το έχω βιώσει και στο φλερτ που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά.

Μου έχει τύχει να μου πουν ότι θα πάρουν άλλον στη δουλειά που ικανοποιεί περίσσοτερες από μία ανάγκες. Έχω δώσει και χαστούκι, έχω φύγει προτού με… φύγουν, έχω υποστεί ταπείνωση.

Μου είπε ένας παραγωγός ότι “τώρα τα έχεις με τον Βασίλη και γι’ αυτό μάς αφοράς”. Αυτό το θεωρώ μεγαλύτερη κακοποίηση από το να μου την είχε πέσει», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου.

Η Ελένη Ράντου είπε στη συνέχεια: «Όταν έκανα μια σειρά και η οποία είχε κάποια προβλήματα, βρέθηκα με διευθυντή καναλιού, ο οποίος μου είπε “θα κάνεις αυτό που σου λέμε εμείς γιατί έχεις ένα θεατράκι και θα στο κλείσουμε”.

Όχι, δεν μάσησα. Τότε του απάντησα “ξέρεις πόσοι διευθυντές έχουν περάσει από ‘δω;”.

Μου έτυχε πέρυσι να με φωνάξουν για μια σειρά και με κοιτούσαν καλά καλά για να δουν πόσο έχω μεγαλώσει και αν κάνω για το ρόλο, μήπως έχω σιτέψει».

Media Τελευταίες ειδήσεις