Τρίτη, 7 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ελένη Χατζίδου: Έγραφε για εμένα ανακρίβειες και μου είπε ότι «τη δουλειά μου κάνω»

Ελένη Χατζίδου: Έγραφε για εμένα ανακρίβειες και μου είπε ότι «τη δουλειά μου κάνω»

«Δεν είναι η δουλειά σου αυτή να κάθεσαι και να βρίζεις και να μιλάς άσχημα» είπε η Ελένη Χατζίδου.

Με αφορμή τη συνέντευξη του Κώστα Τσουρού στο The 2night show, η Ελένη Χατζίδου μίλησε για ένα δημοσιογράφο που συνάντησε και έγραφε ανακρίβειες για την ίδια.

«Είναι ένα προσόν για έναν άνθρωπο που σχολιάζει στην τηλεόραση να μην έχει εμμονή», ανέφερε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου, με τη Λιλή Πυράκη να τονίζει πως έχουν υπάρξει κατά καιρούς παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση, οι οποίοι είχαν εμμονές με συγκεκριμένα πρόσωπα.

«Μια μέρα μπορεί να τα… χώσει σε κάποιον, όπως μπορεί να κάνουμε όλοι αν κάτι μας ενοχλήσει, και την άλλη μέρα να είναι τελείως διαφορετικά.

Εγώ έχω δει για το όνομά μου να γράφονται ανακρίβειες, αναλήθειες, χαρακτηρισμοί και έχω δει τον άνθρωπο που τα έγραφε κάπου έξω και μου απάντησε ότι έκανε τη δουλειά του», αποκάλυψε στη συνέχεια από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν είναι προσωπικό το ζήτημα, εμείς συζητάμε για κάποια συμβάντα. Δεν έχουμε προσωπική κακεντρέχεια με τα πρόσωπα που υπάρχουν», παρατήρησε η Μαίρη Αργυριάδου.

«Δεν είναι η δουλειά σου αυτή να κάθεσαι και να βρίζεις και να μιλάς άσχημα», υπογράμμισε η Ελένη Χατζίδου στον αέρα του Breakfast@Star.

Media Τελευταίες ειδήσεις