Δευτέρα, 6 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ελένη Χατζίδου: Τον ενοχλεί ως άνθρωπο του πνεύματος ο «βούρκος» στον οποίο έχουμε πέσει

Ελένη Χατζίδου: Τον ενοχλεί ως άνθρωπο του πνεύματος ο «βούρκος» στον οποίο έχουμε πέσει
NDP

Η Ελένη Χατζίδου τοποθετήθηκε μέσα από το Breakfast@star για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα. Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έκρυψε την ενόχλησή της στα όσα είπε ο σπουδαίος ερμηνευτής κατά δημοσιογράφων.

Όπως σχολίασε μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Χατζίδου, «ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Ο Γιώργος Νταλάρας λέει συνέχεια ότι οι εκπομπές δεν ασχολούνται με το να προάγουν τον πολιτισμό και να μορφώσουν τον κόσμο. Ο ίδιος δίνει πολύ λίγες συνεντεύξεις και όποτε το κάνει σπαταλάει πάρα πολύ μεγάλο μέρος αυτών στο να σχολιάσει άλλους ανθρώπους, να ασκήσει την αυστηρότητά του».

«Γιατί δεν προσπαθεί να μας βάλει μέσα από τις συνεντεύξεις του σε πράγματα που θέλει να γνωρίσουμε; Ακόμα και όταν μιλάει για τους τραγουδιστές, όπου είναι το αντικείμενό του, πάντα θα πρέπει να γίνεται με ευγένεια», επισημαίνει η γνωστή παρουσιάστρια αλλά και τραγουδίστρια, αμέσως μετά.

«Επειδή εσύ θέλεις να εξυμνήσεις κάτι που θεωρείς ότι είναι πολύ ψηλά, δεν χρειάζεται να μειώνεις όλα τα άλλα. Τον ενοχλεί ως άνθρωπο του πνεύματος ο «βούρκος» στον οποίο έχουμε πέσει», επισημαίνει σε άλλο σημείο της συζήτησης η Ελένη Χατζίδου.

«Εγώ από μικρή, από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, σιχαίνομαι τους ανθρώπους που νιώθουν ότι έχουν υπεροχή σε σχέση με άλλους ανθρώπους για κάποιον λόγο, γιατί κάτι έχουν πετύχει στη ζωή τους. Αυτή η έπαρση μπορεί να με τρελάνει», κατέληξε στο σχόλιό της η Ελένη Χατζίδου.

Media Τελευταίες ειδήσεις