Κυριακή, 16 Ιουν.
24oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη: Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα την πορεία του MEGA Καλημέρα

Ελεονώρα Μελέτη: Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα την πορεία του MEGA Καλημέρα

«Τα νούμερα με επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό που να μη με καθιστούν δυσλειτουργική» δηλώνει η Ελεονώρα Μελέτη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη την Πέμπτη (23.05.2024), όταν και συνάντησε την Ελένη Τσολάκη στο “Πρωινό Σου Σου” του OPEN, όπου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόωρο τηλεοπτικό τέλος της εκπομπής MEGA Καλημέρα.

«Όλοι οι επαγγελματικοί χώροι κρύβουν ένα τοξικό κομμάτι, δεν μου αρέσει να βάζω ταμπέλες. Δεν έχω τοξικό ανταγωνισμό μέσα μου, στη δουλειά μου προσπαθώ για το καλύτερο.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά φέτος. Το Mega Καλημέρα ήταν ένα κεφάλαιο από το οποίο κρατάω μόνο τα καλά» εξομολογήθηκε, αρχικά, η γνωστή παρουσιάστρια και υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Αν γύριζα το χρόνο πίσω θα άλλαζα την πορεία της εκπομπής, γιατί θεωρώ ότι δεν της άξιζε. Θεωρώ ότι αν άλλαζα την πορεία της, θα άλλαζαν και οι εξελίξεις. Εννοώ την πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης.

Τα νούμερα με επηρεάζουν σε τέτοιο βαθμό που να μη με καθιστούν δυσλειτουργική. Όπως και τα καλά νούμερα, τα οποία μου προκαλούν μια ανηδονία όταν είναι πολύ καλά, αλλά ταυτόχρονα και μια ψυχραιμία και ισορροπία όταν δεν είναι καλά».

  

«Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία γιατί το θεωρώ μια πρόκληση. Η ψυχοθεραπεία σε βοηθάει να ανακαλύψεις ποιος πραγματικά είσαι και τι θέλεις. Δεν μου αρέσει να σπαταλάω την ενέργειά μου σε κακεντρεχή σχόλια» τόνισε επίσης, σε άλλο σημείο, η Ελεονώρα Μελέτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις