Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη: Είδα την Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά το ατύχημα, σοκαρίστηκα

Ελεονώρα Μελέτη: Είδα την Ελένη Μενεγάκη λίγο μετά το ατύχημα, σοκαρίστηκα

Για το ατύχημα που είχε στο μάτι της πριν από μερικά 24ωρα η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε σήμερα (01.02.2024) η Ελεονώρα Μελέτη, χωρίς όμως να δώσει πολλές λεπτομέρειες.

Οι δυο τους, συναντήθηκαν στο σχολείο των παιδιών τους. Και όπως είπε η Ελεωνόρα Μελέτη, έπαθε σοκ όταν είδε την Ελένη Μενεγάκη.

«Παιδιά, ειλικρινά, συνάντησα την Ελένη λίγο μετά από το ατύχημα, στο σχολείο των παιδιών, γιατί είχαμε συνάντηση γονέων και κηδεμόνων.

Το είδα με τα μάτια μου αυτό που έπαθε η Ελένη. Δεν θα πω περισσότερα, γιατί είναι προσωπικά δεδομένα. Αλλά ειλικρινά σοκαρίστηκα όταν το είδα», είπε η Ελεονώρα Μελέτη στους συνεργάτες της στο MEGA Καλημέρα.

   

Το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, η εκπομπή «Ελένη» δεν βγήκε στον αέρα γιατί η Ελένη Μενεγάκη τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι και έφυγε εσπευσμένα για να την δει γιατρός.

Την επόμενη μέρα, εξήγησε τη συνέβη. «Δεν πρέπει να λέμε μεγάλες κουβέντες ούτε να κοροϊδεύουμε. Όσοι με ξέρετε χρόνια έλεγα ότι ό,τι και να γίνει, εγώ θα είμαι τελευταία που θα φύγω.

Είναι αυτό που τα βλέπεις όλα σε ένα λεπτό. Να προσέχετε εσείς κορίτσια με τα μολύβια για το μάτι», είπε η παρουσιάστρια μια μέρα μετά το ατύχημά της.

Media Τελευταίες ειδήσεις