Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη για Φαίη Σκορδά και Πρωινό Καφέ: Δεν το ήξερα, θυμάμαι ποιες έκαναν δοκιμαστικό

Ελεονώρα Μελέτη για Φαίη Σκορδά και Πρωινό Καφέ: Δεν το ήξερα, θυμάμαι ποιες έκαναν δοκιμαστικό
Φωτογραφία NDPPHOTO

Η αποκάλυψη, πριν από μερικές μέρες, από τη Φαίη Σκορδά ότι περίμενε πως εκείνη θα αναλάμβανε την παρουσίαση του Πρωινού Καφέ μετά την Ελένη Μενεγάκη αλλά τελικά επιλέχθηκε η Ελεονώρα Μελέτη, άφησε πολλούς έκπληκτους.

Ανάμεσα σε αυτούς φαίνεται πως είναι και η Ελεονώρα Μελέτη, που αναφέρθηκε σήμερα (06.11.2023) στα όσα είπε η Φαίη Σκορδά, σημειώνοντας πως θυμάται ποιες κοπέλες είχαν κάνει δοκιμαστικό για τον Πρωινό Καφέ.

«Το ξέρετε ότι τότε περίμενα ότι θα πάω εγώ και πήγε η Ελεονώρα Μελέτη. Ήμουν στο TV Makedonia, ήμουν στον Όμιλο ΑΝΤ1. Είχαν δει κασέτες μου και μετά πήγε η Ελεονώρα. Δεν το έχω ξαναπεί; Τώρα μου ήρθε» είχε αποκαλύψει πριν από μερικές μέρες η Φαίη Σκορδά.

«Δεν το ήξερα η αλήθεια είναι. Θυμάμαι ότι εκείνη την περίοδο ακούγονταν ονόματα, που διάβαζα στις εφημερίδες, για τις κοπέλες που έχουν κληθεί να κάνουν δοκιμαστικό. Η Φαίη μπορεί να μην είχε χρειαστεί να κάνει δοκιμαστικό γιατί είχε τις κασέτες. Στις κοπέλες που είχαν κάνει κάστινγκ θυμάμαι την Τζένη Ιωακειμίδου, τη Νίκη Κάρτσωνα και την Γιώτα Τσιμπρικίδου» ανέφερε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Θέλω να βάλουμε τον κόσμο στο τριπάκι του πώς λειτουργεί το σύστημα. Θυμάστε που είχα βγει στην Ελένη και είχα πει τα σχετικά; Θυμάστε που υπήρχαν εκπομπές που αναζητούσαν να δουν ποιος είναι ο κακοποιητής; Πήγαιναν σε συνεργάτες με μικρόφωνα και τους έφερναν σε δύσκολη θέση και τους ρωτούσαν “ήσασταν εσείς ο κακοποιητής της Μελέτη;”.

 

Δεν είδα κανέναν από αυτούς που είχαν πραγματικά ζήλο να μάθουν το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης να παίζουν την ξεκάθαρη τοποθέτηση, την σερβιρισμένη απάντηση, που έδωσε στη συνέντευξή της η Κατερίνα. Δεν το έπαιξε κανείς» πρόσθεσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις