Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη για Γερμανού – Πανόπουλο: Αν μου έλεγαν άνθρακας ο θησαυρός, μπορεί να είχα φύγει μόνη μου

Ελεονώρα Μελέτη για Γερμανού – Πανόπουλο: Αν μου έλεγαν άνθρακας ο θησαυρός, μπορεί να είχα φύγει μόνη μου

“Αν μου πεις για άνθρακας, που το είχα ακούσει χιλιάδες φορές -και με έχουν πει και άχρηστη, ανίκανη και ατάλαντη- εμένα η ψυχούλα μου δεν μπορούσε να το αντέξει μέχρι να θωρακιστώ” είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της για τις δηλώσεις που έκαναν τόσο η Ναταλία Γερμανού όσο και ο Δημήτρης Πανόπουλος σχετικά με την αρχική ένταση που υπήρχε στην μεταξύ τους συνεργασία.

“Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνεται αυτή η δήλωση. Γιατί δεν παίρνεις απευθείας τον εμπλεκόμενο να του το πεις; Κάποια πράγματα στο χώρο μας δεν μπορώ να τα κατανοήσω…

Εγώ αν ήμουν ο Πανόπουλος και μου έλεγαν ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός ή μου είχαν δείξει ότι είναι άνθρακας ο θησαυρός, μπορεί να είχα φύγει μόνη μου. Εγώ δεν θα μπορούσα να το πω και να το πίστευα. Εγώ ανήκω σε αυτήν τη γενιά.

Γυρνάμε στην κουβέντα που κάναμε πίνοντας καφέ. Υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να πουν πολύ σκληρά πράγματα σε έναν άλλον και υπάρχουν και οι άνθρωποι που έχουν μία πιο ανεπτυγμένη ενσυναίσθηση, που δεν μπορούν να αναλάβουν την ευθύνη να ισοπεδώσουν την ψυχή του αλλουνού.

Αν μου πεις για άνθρακας, που το είχα ακούσει χιλιάδες φορές -και με έχουν πει και άχρηστη, ανίκανη και ατάλαντη- εμένα η ψυχούλα μου δεν μπορούσε να το αντέξει μέχρι να θωρακιστώ” είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

“Υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για αυτό το πράγμα. Ο παρουσιαστής δεν είναι σε θέση να προσλαμβάνει και να απολύει κόσμο. Προσλαμβάνει και απολύει κόσμο ο επιχειρηματίας που πληρώνει. Επειδή ο επιχειρηματίας δεν έχει χρόνο το κάνει αυτό, βάζει από κάτω ανθρώπους να το κάνουν αυτό το πράγμα.

Αν εσύ έχεις μία ένσταση, οφείλεις να πας ιεραρχικά σε αυτόν τον άνθρωπο, να μοιραστείς τον προβληματισμό σου και να βρει ο άνθρωπος αυτός που πληρώνεται για αυτό τον τρόπο -χωρίς να προσβάλλει και να ισοπεδώσει τον άλλον- να του δώσει να καταλάβει ότι ενδεχομένως θα ήταν καλύτερο να βρίσκεται κάπου αλλού. Είναι τόσο απλό στο δικό μου το μυαλό” κατέληξε Ελεονώρα Μελέτη

Media Τελευταίες ειδήσεις