Σάββατο, 27 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Αναδιώτη: Είμαι μουδιασμένη, ακούω απόψεις που δεν συμφωνώ

Ελεονώρα Μελέτη για Νίκο Αναδιώτη: Είμαι μουδιασμένη, ακούω απόψεις που δεν συμφωνώ

“Εισπράττω ότι έχει μία νεύρωση με τις αμαρτίες” δήλωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Αναδιώτης στο Mega Καλημέρα και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και όσα είπε για την ομοφυλοφιλία και τον χριστιανισμό. Η Ελεονώρα Μελέτη δεν συμφώνησε καθόλου με όσα άκουσε.

«Είμαι μουδιασμένη γιατί ακούω απόψεις που δεν συμφωνώ. Παρόλα αυτά οφείλω να τις δεχτώ γιατί είναι η άποψη ενός ανθρώπου τον οποίο σέβομαι, αλλά δεν νιώθω ότι μπορώ να συναντηθώ κάπου. Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να έχει συμβεί στη ζωή του για να τον αλλάξει…

Εισπράττω ότι έχει μία νεύρωση με τις αμαρτίες. Στη ζωή μας κάνουμε και τα λάθη μας και τις κακές επιλογές και μαθαίνουμε για να πάμε παρακάτω. Δεν μπορώ να βαφτίσω στη ζωή κάτι αμαρτία εκτός αν έχεις σκοτώσει κάποιον άνθρωπο» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αυτή τη στιγμή είδαμε μία συνέντευξη, η οποία ήταν γεμάτη αντιφάσεις. Από τη μία λέει ότι δεν είναι ρατσιστής και από την άλλη ότι είναι αμαρτία αυτό που κάνουν οι ομοφυλόφιλοι, όπως και το να έχεις σχέσεις πριν παντρευτείς. Αμέσως κατηγοριοποιεί ότι οι μεν θα πάτε στην κόλαση και οι δε θα πάμε στον παράδεισο.

Αυτό περιμένεις να το ακούσεις από δογματικούς παλαιοημερολογίτες, οι οποίοι οδηγούν τον κόσμο σε κάποιες επικίνδυνες απλουστεύσεις. Από τη μία λέει ότι θα συμπαρασταθώ στα παιδιά μου, αλλά από την άλλη ότι είναι αμαρτία αν είναι έτσι» σχολίασε η Νανά Παλαιτσάκη.

«Αναφέρθηκε και στην ερωτική πράξη εκτός γάμου. Πάντως ρε παιδιά μου κάνει φοβερή εντύπωση ότι ένα τόσο νέο, ωραίο παιδί που έχει ζήσει στο κέντρο στην Αθήνα, έχει ταξιδέψει και έχει δουλέψει στην τηλεόραση.

Μου φαίνεται αδιανόητο πως δουλεύει αυτό το πράγμα μέσα του. Δεν είναι ένα παιδί που το πήρανε από το χωριό, ένα βουνό και το έφεραν στην Αθήνα» είπε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Από το 2009 και μετά έκανε μία μεταστροφή στην καριέρα του. Εμένα με ενδιαφέρει ότι ξεχώρισε ότι δεν χρησιμοποίησε εμάς με τις τοποθετήσεις του για να βγει υποψήφιος. Βρέθηκε ένα κόμμα να τον προσεγγίσει. Δεύτερον επειδή δεν είμαστε ειδικοί και θεολόγοι, πολλοί άγιοι πατέρες εξηγούν τι είναι αμαρτία με τον τρόπο που είπε ο Νίκος. όποιος θεωρεί ότι δεν τον ενδιαφέρει η θρησκεία αυτού του είδους, δεν μπορεί να τα χώσει στον Αναδιώτη» είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ο καθένας μπορεί να τα χώσει στον Αναδιώτη αν θέλει» είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη απαντώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και συνέχισε εκφράζοντας έντονα τη διαφωνία της: «Εγώ διαφωνώ με αυτόν τον μανδύα καλοσύνης και χριστιανοσύνης και κάτω από τον μανδύα στην πυρά οι ομοφυλόφιλοι, οι αμαρτωλοί.

Αυτό είναι το δόγμα του. Επίσης, ότι δεν χρησιμοποιώ εγώ τα μέσα σιγά μην το παραδεχτώ. Έδωσε δέκα συνεντεύξεις ο Αναδιώτης τελευταία με αυτές τις θέσεις. Γιατί τις έδωσε; Λογικό είναι να τον δούνε οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται»

Media Τελευταίες ειδήσεις