Τρίτη, 30 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη για τη φωτιά στη Σαρωνίδα: Ξημέρωσε μία περίεργα βουβή μέρα

Ελεονώρα Μελέτη για τη φωτιά στη Σαρωνίδα: Ξημέρωσε μία περίεργα βουβή μέρα

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει σπίτι στη Σαρωνίδα, ενώ εκεί μένουν οι γονείς της. Το πρωί της Τρίτης (18.07.2023), η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να πει ένα «ευχαριστώ» στην Πυροσβεστική για την προσπάθεια.

«Εχθές δεν ανέβασα κάτι, γιατί απλά ζούσα μαζί με τους γονείς μου που ήταν στη Σαρωνίδα αλλά και με τους γείτονες συμπολίτες μας την αβάσταχτη αγωνία του τι θα συμβεί με τη φωτιά. Δεν ήμουν εκεί, ήταν όμως οι γονείς μου και ο ανιψιός μου ο Γιώργος, φίλοι και γείτονες. Και ήταν εκεί και η ζωή μου όλη τα τελευταία 20 χρόνια», έγραψε σε story στο Instagram η Ελεονώρα Μελέτη.

Και συνέχισε: «Όλοι ακολούθησαν τις οδηγίες των Αρχών και απομακρύνθηκαν εγκαίρως. Όλη τη νύχτα πολλά πυροσβεστικά και δεκάδες πυροσβέστες έδιναν μάχη να τεθούν υπό έλεγχο όλες οι εστίες. Οι εικόνες θλιβερές. Ήταν πρακτικά αδύνατο να σωθούν τα πάντα λόγω των συνθηκών, το μέλημα ήταν να μη βγει εκτός ελέγχου η κατάσταση.

Άνθρωποι είδαν τα σπίτια τους να καίγονται. Στο ίδιο έργο θεατές όλοι. Είναι αβάσταχτος ο πόνος όλων εκείνων που είδαν την περιουσία τους να χάνεται. Ωστόσο, την ίδια στιγμή εκατοντάδες άλλα σπίτια σώθηκαν. Υπάρχει και αυτή η πλευρά της είδησης.

Σήμερα ξημέρωσε για τη Σαρωνίδα μία “ήρεμη”, μία περίεργα βουβή μέρα. Ο λόγος που ανεβάζω είναι για να ακουστεί πέρα από τα τηλεοπτικά παράπονα και ένα «ευχαριστώ» στο Πυροσβεστικό Σώμα που δίνει πόνο και ψυχή για όλους εμάς κάθε χρόνο στο ίδιο σκηνικό αλλά και η ευγνωμοσύνη στους εθελοντές, που ανιδιοτελώς είναι ενεργά εκεί».

Μετά την ανάρτησή της αυτή, η Ελεονώρα Μελέτη δέχτηκε κάποια σχόλια που την εξόργισαν. Και δεν το έκρυψε. Έκανε ένα δεύτερο story, εκφράζοντας την οργή της.

«Μετά την ανάρτηση έχουν υπάρξει μηνύματα που σε τέτοιες στιγμές, αμιγώς προσωπικές με ρωτάνε: “θα έλεγες ευχαριστώ αν καιγόταν το σπίτι σου;”, “για τη δημοσιογραφία του κώλου δεν θα πεις κάτι;”, “για τα ζώα που κάηκαν από εσένα ένα σχόλιο το περιμέναμε”.

Αυτό είναι το πρόβλημα. Περιμένουμε να ακούσουμε αυτό που εμείς θέλουμε να πούμε. Ή απλά να το πούμε για να το πούμε ακόμη κι αν η στιγμή είναι ακατάλληλη. ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΠΟΤΕ τον άλλο. Ακόμα και όταν λέει “ευχαριστώ”», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις