Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη: Μού χρέωναν σχέσεις με διάσημους ανθρώπους και κάποιοι ήταν και παντρεμένοι

Ελεονώρα Μελέτη: Μού χρέωναν σχέσεις με διάσημους ανθρώπους και κάποιοι ήταν και παντρεμένοι

«Κάθε Τρίτη μού χρέωναν και άλλο σύντροφο, φτάσαμε στα δικαστήρια», λέει η Ελεονώρα Μελέτη.

Με αφορμή τη συνέντευξη της Χριστίνας Κολέτσα και τις φήμες για σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε την δική της περιπέτεια με περιοδικό, που είχε φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια.

«Μου θυμίζει όλο αυτό τακτικές εποχών, πριν από 15 χρόνια. Τότε όποιος ήταν ελεύθερος, όποιος ήταν στην επικαιρότητα τον μάτσαραν με έναν άλλο εν γνώσει καναλιών και δισκογραφικών εταιριών.

Γινόταν δηλαδή ένα πάντρεμα μετά από σύσκεψη. Π.χ. Αυτή την Τρίτη, ποιον θέλετε να ματσάρουμε; Ας βάλουμε τον Θανάση Πάτρα με την Άννα Ζηρδέλη. Έτσι γινόταν» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εγώ δεν ήταν να πάω στα δικαστήρια περιοδικό, είχα κάνει αγωγή γιατί κάθε Τρίτη μου χρέωναν κι έναν άλλον, που ήταν και κάποιοι από αυτούς παντρεμένοι;

Ξυπνάει ο πατέρας μου ένα πρωί και μου λέει «αυτό θα σταματήσει». Πήρε τηλέφωνο την κα Γκαγκάκη και φτάσαμε στα δικαστήρια.

Ήταν διάσημοι αυτοί οι άνθρωποι. Κάθε Τρίτη με άλλον. Έβλεπα εγώ σε συνεντεύξεις ότι δεν είμαι “μεσαλίνα” κι έβγαινε ο τίτλος έτσι μετά».

Media Τελευταίες ειδήσεις