Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αποκάλυψη για το Survivor και το YFSF All Star

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αποκάλυψη για το Survivor και το YFSF All Star

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκάλυψε ότι η πρόταση για το ριάλιτι της έγινε δύο ημέρες πριν κάνει το μεγάλο ταξίδι.

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του Survivor Ελευθερία Ελευθερίου.

Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε για τη συμμετοχή και την εμπειρία της στο Survivor, αποκάλυψε την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή της στο ριάλιτι επιβίωσης και περιέγραψε τις κρίσεις πανικού που βίωσε, όσο ήταν στον Άγιο Δομίνικο.

Πώς σχολίασε την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη και ποιον βλέπει νικητή; Η Ελευθερία Ελευθερίου τραγούσε, μάλιστα, ζωντανά στο στούντιο της εκπομπής, και μάγεψε με τη φωνή της.

Η τραγουδίστρια, η οποία έχει αποχωρήσει από το Survivor εδώ και μερικές εβδομάδες, μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, ενώ αποκάλυψε ότι η πρόταση για το ριάλιτι της έγινε δύο ημέρες πριν κάνει το μεγάλο ταξίδι.

Τι θα έκανε, όμως, εάν δεν είχε πει το μεγάλο «ναι» στο Survivor; Όπως ανέφερε η Ελευθερία Ελευθερίου, συζητούσε για να λάβει μέρος στο YFSF All Star.

«Έκατσα 4 μήνες γεμάτους στο Survivor. Ήταν η τρίτη φορά που μου έγινε πρόταση για το παιχνίδι, μου έγινε πρόταση και για το πρώτο και για το δεύτερο. Παρόλα αυτά, ενώ είχα κι άλλες τηλεοπτικές προτάσεις τον χειμώνα, και στο κανάλι σας, και για το YFSF All Star.

Αν δεν πήγαινα στο ριάλιτι, θα ήμουν. Ήθελα πολύ να το κάνω το YFSF All Star, γιατί πέρασα φανταστικά. Όταν το έκανα τότε, κλαίγαμε – θυμάμαι – όταν είχε τελειώσει. Είχα και ακόμα κάτι, που από τη στιγμή που δεν έγινε, δε μπορώ να το πω. Είχα τηλεοπτικές προτάσεις», σημείωσε η Ελευθερία Ελευθερίου.

«Στο Survivor έπαθα για πρώτη φορά κρίση πανικού», εξομολογήθηκε σε άλλο σημεί οτης συνέντευξης στον Γρηγόρη Αρναούτολου η Ελευθερία Ελευθερίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις