Τρίτη, 21 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ελισάβετ Σπανού: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων, κάτι που σκεφτόμουν καιρό»

Ελισάβετ Σπανού: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων, κάτι που σκεφτόμουν καιρό»

Μια τρυφερή εξομολόγηση από την Ελισάβετ Σπανού στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Έπειτα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε στο Πρωινό για την απόφαση να προχωρήσει σε κατάψυξη ωαρίων. Παράλληλα, μοιράστηκε τους ενδοιασμούς της για τον εμβολιασμό κατά της Covid 19.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Σπανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως “τον Ιανουάριο που πέρασε έκανα κατάψυξη ωαρίων. Ήταν κάτι που το σκεφτόμουν καιρό και αν ήξερα ότι είναι τόσο απλό πιθανά να το είχα κάνει και νωρίτερα. Όλη η διαδικασία κράτησε γύρω στις δέκα μέρες, έκανα δυο ενέσεις στην κοιλιά, δεν ήταν καθόλου επώδυνο”.

“Το μόνο που τολμώ να πω ότι μου άφησε είναι δύο χαριτωμένες πανάδες από ορμονικό λόγο, οι οποίες στην αρχή με ενοχλούσαν αλλά τώρα ζω πολύ ευτυχισμένη μαζί τους” συμπλήρωσε η όμορφη τραγουδίστρια στην πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά την πανδημία και τον εμβολιασμό κατά της Covid 19, η Ελισάβετ Σπανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως “νόσησα από τον κορονοϊό οπότε έχω πιστοποιητικό ακόμα το οποίο με καλύπτει για ένα μήνα. Μετά θα αναγκαστώ να πάρω μια απόφαση.

Προσωπικά σαν Ελισάβετ δεν έχω πειστεί ότι αν εμβολιαστώ βοηθάω κάποιον εκτός από το σύστημα υγείας”.

“Παρ’ όλα αυτά αισθάνομαι ότι θα αναγκαστώ και θα το κάνω εάν θέλω να ζήσω φυσιολογικά το επόμενο διάστημα. Φαίνεται ότι υπάρχει σαφής απαγόρευση στην ψυχαγωγία για τους ανεμβολίαστους”.

Media Τελευταίες ειδήσεις