Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Ελλάδα» εναντίον «Στην υγειά σας»

«Ελλάδα» εναντίον «Στην υγειά σας»

Καινούργια μάχη για την τηλεθέαση ξεκινά αύριο το βράδυ αφού το MEGA αποφάσισε να κατεβάσει στο τηλεοπτικό τοπίο τη Ντορέττα Παπαδημητρίου για να κοντραριστεί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Απέναντι στην εκπομπή «Στην υγειά σας , ρε παιδιά» θα βρεθεί το καινούργιο τηλεπαιχνίδι «Ελλάδα σ’ αγαπώ» και στο κανάλι της Μεσογείων ελπίζουν να καταφέρουν να… αποσπάσουν μέρος της τηλεθέασης της εκπομπής του ALPHA, κάτι που κι άλλοι προσπάθησαν στο παρελθόν, αλλά τελικά… αποσύρθηκαν!

Αυτή τη φορά, από αύριο, Σάββατο στις 21:15, απέναντι από τον Σπύρο Παπαδόπουλο λοιπόν η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα πει «Ελλάδα σ’ αγαπώ», ελπίζοντας ότι οι τηλεθεατές θα αγαπήσουν το παιχνίδι. Μαζί της, στην πρεμιέρα της εκπομπής, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Κώστας Δόξας και ο Κώστας Αποστολάκης με αρχηγό τον Σωτήρη Καλυβάτση και η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Λάμπρος Φισφής και ο Κώστας Φραγκολιάς με αρχηγό τους τον Σάββα Πούμπουρα.

Το παιχνίδι παίζεται ανάμεσα σε δύο αντίπαλες ομάδες και οι αρχηγοί, Σωτήρης Καλυβάτσης και Σάββας Πούμπουρας, κάνουν τα πάντα για να οδηγήσουν τους συμπαίκτες τους στη νίκη, ενώνοντας τις δυνάμεις τους με το κοινό που χωρίζεται στα δύο για να τους υποστηρίξει. Ερωτήσεις γεωγραφίας, ορθογραφίας, μουσικής, γευσιγνωσίας, τοπικών διαλέκτων, κινηματογράφου, τηλεόρασης που αφορούν την Ελλάδα είναι στο μενού του παιχνιδιού που αύριο βράδυ θα δείξει τις ικανότητές του στη μάχη της τηλεθέασης…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε