Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Έλλη Κοκκίνου: Είχα δεχτεί πρόταση για τη Eurovision αλλά ήμουν έγκυος

Έλλη Κοκκίνου: Είχα δεχτεί πρόταση για τη Eurovision αλλά ήμουν έγκυος

Ποια είναι η επέμβαση που έχει κάνει; Ποια είναι η γνώμη της για τη Μαρίνα Σάττι που θα εκπροσωπήσει φέτος την Ελλάδα στη Eurovision; Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time.

Η Έλλη Κοκκίνου ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της με τον Λευτέρη Πανταζή αλλά και την περιοδεία με τον Αναστάσιο Ράμμο. Αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε πρόταση να πάει στη Eurovision ενώ μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για τη Μαρίνα Σάττι.

«Η Μαρίνα είναι μια εξαιρετική καλλιτέχνιδα. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο τραγούδι, δεν αρέσει σε όλους. Το θέμα είναι να φιλτράρεις από ποιους έρχονται τα κακεντρεχή σχόλια.

Γι’ αυτό πρέπει να φιλτράρουμε από πού έρχονται και για ποιον λόγο. Ό,τι και να κάνουμε, όλοι μας θα ακούσουμε και τα θετικά και τα αρνητικά», είπε η Έλλη Κοκκίνου.

«Μου είχε γίνει πρόταση για τη Eurovision στο παρελθόν αλλά ήμουν έγκυος και δεν μπορούσα να πάω», αποκάλυψε η γνωστή τραγουδίστρια, που απάντησε και στο αν θα δοκίμαζε τώρα θα πάει στον μουσικό διαγωνισμό.

«Είναι μια καταπληκτική εμπειρία. Νομίζω ότι το target group είναι το πιο νεανικό κοινό. Άρα δεν ξέρω αν θα πλησίαζα εγώ το τόσο νεανικό κοινό που έχουν. Σίγουρα σαν εμπειρία είναι ζηλευτό», είπε.

Στην ερώτηση για τις αισθητικές επεμβάσεις, η Έλλη Κοκκίνου είπε: «Μεγαλύτερη έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν. Αν και οι ατέλειες αυξάνονται λόγω ηλικίας – αν και αισθάνομαι 25 χρονών – η ηλικία φέρνει ατέλειες. Λίγες ή πολλές δεν έχει σημασία.

Δεν έχω κάνει αισθητική επέμβαση στο πρόσωπο γιατί στο στήθος έχω κάνει, το έχω μικρύνει. Νομίζω όταν έρθει η ώρα θα κάνω ένα μίνι lift.

  

Δεν είμαι σίγουρη ότι θα το κάνω, θέλω αλλά δεν το τολμάω ακόμα», τόνισε η Έλλη Κοκκίνου.

Media Τελευταίες ειδήσεις