Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

«Εννέα άγνωστοι»: Η νέα συγκλονιστική σειρά μυστηρίου με τη Νικόλ Κίντμαν έρχεται στην ΕΡΤ

«Εννέα άγνωστοι»: Η νέα συγκλονιστική σειρά μυστηρίου με τη Νικόλ Κίντμαν έρχεται στην ΕΡΤ

Η συγκλονιστική δραματική σειρά μυστηρίου, «Εννέα άγνωστοι» (Nine Perfect Strangers), που βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Liane Moriarty, με πρωταγωνίστρια τη Νικόλ Κίντμαν και πλειάδα εξαιρετικών ηθοποιών, όπως οι Μελίσα Μακάρθι, Μάικλ Σάνον, Λουκ Έβανς, Ρεγκίνα Χολ, κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, στις 00:50.

Μυστήριο, ανατροπές, υποβλητική ατμόσφαιρα και υποδειγματικές ερμηνείες αποτελούν τα δυνατά στοιχεία της σειράς, που διαδραματίζεται σε ένα resort υγείας και ευεξίας, όπου 9 άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι συναντιούνται αναζητώντας μια ευκαιρία για καλύτερη ζωή -και όχι μόνο!

Στη σειρά παρακολουθούμε εννέα πολύ διαφορετικούς ανθρώπους που φτάνουν στο «Τρανκουίλουμ Χάους», ένα μυστηριώδες καταφύγιο ευεξίας που υπόσχεται «ολική μεταμόρφωση». Μόλις φτάνουν εκεί, συναντούν την αινιγματική Μάσα, που δεν σταματά μπροστά σε τίποτα. Οι ημέρες περνούν και οι ανορθόδοξες μέθοδοι της Μάσα απειλούν να οδηγήσουν αυτή την… εύφλεκτη ομάδα πέρα από τα όριά της.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024, Eπεισόδιο 1ο
«Τυχαίες πράξεις τρέλας» (Random acts of Mayhem)
Με την υπόσχεση για «ολική μεταμόρφωση», εννέα πολύ διαφορετικοί άνθρωποι φτάνουν στο «Τρανκουίλουμ Χάουζ», ένα απομονωμένο καταφύγιο που διευθύνει η μυστηριώδης θεραπεύτρια Μάσα.

Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, Eπεισόδιο 2ο
«Η κρίσιμη διαδρομή» (The critical path)
Η θεραπεία αρχίζει, αλλά οι επισκέπτες σταδιακά αμφιβάλουν για τις αντισυμβατικές μεθόδους του καταφυγίου. Έχουν έρθει για μασάζ και χαλάρωση και όχι για να αντιμετωπίσουν τη δική τους θνητότητα.

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024, Eπεισόδιο 3ο:
«Μέρα της Γης» (Earth Day)
Οι εννέα επισκέπτες αναγκάζονται να ζήσουν την Ημέρα της Γης και μέσα στην ομάδα ξεσπά ένταση, καθώς η θεραπεία προχωράει και αρχίζει το βασανιστήριο της πείνας.

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2024, Eπεισόδιο 4ο
«Υπέροχος νέος κόσμος» (Brave new world)
Καθώς οι επισκέπτες μαθαίνουν περισσότερα για τα μοναδικά πρωτόκολλα του «Τρανκουίλουμ», καλούνται να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν υπό την καθοδήγηση της Μάσα. Στο μεταξύ, εκείνη δέχεται μυστηριώδεις απειλές που αφορούν την ίδια.

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024, Επεισόδιο 5ο
«Γλυκιά παράδοση» (Sweet surrender)
Το πάρτι για τα γενέθλια της Ζόι ανοίγει ξανά πληγές, παρόλο που η ομάδα αρχίζει να έρχεται σιγά σιγά πιο κοντά.

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024, Eπεισόδιο 6ο
«Φλέβα χρυσού» (Motherlode)
Καθώς το πρωτόκολλο κλιμακώνεται, οι σχέσεις γίνονται πιο στενές και τα αποτελέσματα των θεραπειών δείχνουν πιο ανησυχητικά. Η Μάσα αποκαλύπτει τον στόχο της για τη θεραπεία της οικογένειας Μαρκόνι.

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024, Eπεισόδιο 7ο
«Οι τροχοί του λεωφορείου» (Wheels on the bus)
Η πίεση που αισθάνεται η Μάσα γίνεται πιο έντονη, καθώς αντιμετωπίζει τις απαιτητικές ανάγκες των επισκεπτών της, τη διαφωνία στους κόλπους του προσωπικού της και την απόλυτη δέσμευσή της να θεραπεύσει την οικογένεια Μαρκόνι.

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024, Eπεισόδιο 8ο
«Και ζήσαν αυτοί καλά» (Ever after) (τελευταίο επεισόδιο)
Έχει φτάσει η στιγμή οι επισκέπτες να περάσουν το κατώφλι και να αντιμετωπίσει ο καθένας τον δικό του δαίμονα, συμπεριλαμβανομένης και της Μάσα. Θα τα καταφέρουν όμως;

Σκηνοθεσία: Τζόναθαν Λέβιν
Πρωταγωνιστούν: Νικόλ Κίντμαν, Μελίσα ΜακΚάρθι, Μάικλ Σάνον, Λιούκ Έβανς, Άσερ Κέντι, Σαμάρα Γουέιβινγκ, Μέλβιν Γκρεγκ, Τίφανι Μπουν, Μάνι Χασίντο, Γκρέις Βαν Πάτεν, Ζόε Τερέκες, Ρεγκίνα Χολ, Μπόμπι Καναβάλε
Δραματική σειρά μυστηρίου, παραγωγής ΗΠΑ 2021.

Media Τελευταίες ειδήσεις