Media

Ένταση στο Survivor με την Κάτια Ταραμπανκό – “Με πείραξε το βρίσιμό της”

Περίεργη ημέρα για τους Διάσημους στο Survivor. H Κάτια Ταραμπανκό ενοχλήθηκε με τους συμπαίκτες της που έκαναν φασαρία ενώ κοιμόταν και ξεκουραζόταν για να ανταπεξέλθει στα απαιτητικά αγωνίσματα.

Ωστόσο ο τρόπος που εκφράστηκε δεν άρεσε στην Αγγελική Λάμπρη και εξερράγη λέγοντας: «Σήμερα το πρωί στην καλύβα η Κάτια κοιμόταν στην φωτιά. Ο Πάνος προσπαθούσε να διατηρήσει την φωτιά κι έτυχε να είμαι μπροστά και έγινε κάτι που δεν ήταν τόσο ωραίο. Η Κάτια ξύπνησε επειδή ο Πάνος έκοβε καλάμια κι αυτή σηκώθηκε λίγο αγριεμένη βρίζοντας και δεν ήταν ωραίο. Έθιξε τον Πάνο με κάποιο τρόπο. Δεν μου άρεσε ο τρόπος της και το βρίσιμο γιατί συμπαθώ τον Πάνο.»

Μήπως η Αγγελική το κρατούσε για την Κάτια που την είχε ψηφίσει;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Media: Περισσότερα άρθρα
Big Brother: Απόψε τα γέλια δίνουν τη θέση τους στα πλάγια βλέμματα και στην ένταση ανάμεσα στους παίκτες
Μετά από δύο εβδομάδες μέσα στο σπίτι, οι περισσότεροι έχουν ήδη διαμορφώσει μία πρώτη άποψη για τους συγκατοίκους τους. Ένα νέο παιχνίδι έρχεται για να… αποκαλύψει πολλά
Big Brother