Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει στην τηλεόραση με τους «Θρύλους των γηπέδων»!

Επιστρέφει στην τηλεόραση με τους «Θρύλους των γηπέδων»!

Έχει «γράψει» πολλά χιλιόμετρα και στο τηλεοπτικό τοπίο, αλλά τα τελευταία χρόνια είχε σταματήσει να παρουσιάζει δικές του εκπομπές και τον βλέπαμε ως καλεσμένο να μιλά για όσα συνέβαιναν στην πολιτική σκηνή. Λίγο όμως πριν αποχαιρετήσουμε το 2015 θα κάνει την εμφάνισή του από τη θέση του παρουσιαστή παρέα με τους «Θρύλους των γηπέδων».

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάνη που έχει γράψει τη δική του ιστορία τόσο στο χώρο της δημοσιογραφίας όσο και της πολιτικής. Αυτή τη φορά όμως θα ασχοληθεί με την ιστορία αυτών που πρωταγωνιστούσαν στα γήπεδα…!

Ο γνωστός δημοσιογράφος επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από το δίκτυο της HELLAS NET για να παρουσιάζει μία σειρά πορτρέτων γνωστών Ελλήνων ποδοσφαιριστών όπως των: Νεστορίδη, Δομάζου, Σιδέρη, Λουκανίδη, Παπαϊωάννου, Κούδα, Χατζηπαναγή, Μαύρου, Οικονομόπουλου, Σαργκάνη, Καμάρα, Δέδε, Λάκη Νικολάου και πολλών ακόμη μέσα από την εκπομπή «Θρύλοι των γηπέδων» που θα ολοκληρωθεί με τον κορυφαίο του EURO 2004, Θοδωρή Ζαγοράκη.
Με τους περισσότερους από αυτούς αλλά και με πολλούς ακόμα γνωστούς ποδοσφαιριστές των περασμένων χρόνων ο Γιώργος Λιάνης ετοίμασε ένα πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα και στο οποίο πήραν μέρος οι Νεστορίδης, Δομάζος, Σιδέρης, Λουκανίδης, Θεοφάνης, Παπαϊωάννου, Υφαντής, Μαύρος, Αντωνιάδης, Σαργκάνης, Βίκτωρας Θεοφιλόπουλος, Νίκος Μάλλιαρης, Λάκης Νικολάου, Οικονομόπουλος, Καμάρας, Δέδες, Σκρέκης, Φυλακούρης, Γλύκας, Ξανθόπουλος, Σταυρόπουλος και ένα σύμβολο των ελληνικών γηπέδων, ο ξακουστός «Εθνικάρας» Γιάννης Μαντζουράνης.

Στο δίωρο αυτό εορταστικό πρόγραμμα οι «θρύλοι» μιλούν σε μια ατμόσφαιρα αγάπης, σύμπνοιας όχι μόνο για τα κατορθώματά τους αλλά και για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα αυτοί και το ποδόσφαιρό μας. Την εποχή εκείνη που τα γήπεδα ήταν ακόμα τόποι οικογενειακών συγκεντρώσεων αναπαριστούν με τα τραγούδια τους οι Ηρώ Σαΐα και ο Ζαχαρίας Καρούνης, ενώ παρών θα είναι και ο Λευτέρης Παπαδόπουλος προσφέροντας ένα σημαντικό δώρο στους τηλεθεατές: έξι νέα τραγούδια του που θα ακουστούν για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και που ερμηνεύει ο Παναγιώτης Δήμας.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του δίωρου εορταστικού προγράμματος έχει η Σοφία Σπυράτου, την τηλεσκηνοθεσία έχει κάνει ο Δημήτρης Καλούδης και στις 22:30, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα προβληθεί από το δίκτυο της HELLAS NET στα εξής περιφερειακά κανάλια: ATTICA TV (ΑΤΤΙΚΗΣ), ALFA TV (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ), SITIA TV (ΚΡΗΤΗΣ), IRIDA TV (ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ), ATLAS TV (ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ), ENA (ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ), PLP (ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ), DIKTYO1 (ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ), TRT (ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ),TVM (ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ), CORFU TV (ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ). Επίσης, η εορταστική εκπομπή «Θρύλοι των γηπέδων» με τον Γιώργο Λιάνη θα προβληθεί και σε επανάληψη ανήμερα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στις 21.00 και το Σάββατο 2 Ιανουαρίου, στις 14.45, μέσα από τους ίδιους περιφερειακούς σταθμούς.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε