Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφουν Φώτης και Μαρία;

Επιστρέφουν Φώτης και Μαρία;

Είναι από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα και είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που απέχουν από το τηλεοπτικό τοπίο. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό όλο και πληθαίνουν οι φήμες ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου επιστρέφουν στο STAR για να αναλάβουν είτε πρωινή, είτε μεσημεριανή εκπομπή.

Ποια είναι η αλήθεια όμως; Έχουν πράγματι ξεκινήσει επαφές μεταξύ των δύο παρουσιαστών με τα στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς για να ενταχθούν και πάλι στο δυναμικό του; Η απάντηση είναι –δυστυχώς- αρνητική καθώς όχι μόνο δεν έχει γίνει καμία επαφή, αλλά ούτε και έχει πέσει η ιδέα στο τραπέζι των στελεχών του STAR για να ξεκινήσουν επαφές.

Βέβαια στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι μπορεί να μην έχει γίνει καμία συζήτηση, αλλά οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών εξακολουθούν να είναι άριστες και αν όλα πάνε καλά τότε δεν αποκλείεται να συνεργαστούν την επόμενη σεζόν… αν βεβαίως ο Φώτης κι η Μαρία δεν έχουν κλείσει αλλού. Πάντως, δεν προβλέπεται το δίδυμο… ως δίδυμο, αυτή τη σεζόν να βρεθεί στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς έχουν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις…!  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε