Media

Ερμόλαος Ματθαίου: «Είναι απίστευτο αυτό που έζησαν. Ξύλο, απόπειρες βιασμού…»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τις καταγγελίες για κακοποίηση και παρενόχληση μίλησε σε συνέντευξή του στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού, ο Ερμόλαος Ματθαίου.

-Ποια είναι η γνώμη σου για τις πρόσφατες καταγγελίες που αφορούν ανθρώπους από τον καλλιτεχνικό χώρο;

Άκουσα κι είδα κάποια πράγματα… Είναι φοβερό, κάποια άτομα έζησαν απίστευτες καταστάσεις. Να τον χτυπάει ο άλλος; Ξύλο; Απόπειρες βιασμού…

Είναι απίστευτο, σοκαρίστηκα. Δεν ακούω τις φήμες, δεν μου αρέσουν, δεν τις παίρνω τοις μετρητοίς, προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα όταν έχω επαφή μ’ έναν άνθρωπο και μια κατάσταση.

-Δεν πιστεύεις ότι “όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά”;

Θέλω να βγάζω εγώ το συμπέρασμά μου. Με τα ονόματα που βγήκαν στη φόρα, δεν είχα δουλέψει ποτέ μαζί τους, δεν έτυχε, τι να πω; Είναι τραγικά αυτά, μπράβο στα παιδιά που βγήκαν και τα είπαν.

Κάτι θα αλλάξει, κάποιος κομπλεξικός, εγωπαθής που πήγαινε στον χώρο αυτό και σκεφτόταν άλλα στο μυαλό του, θα φοβηθεί, πάντα το κακό θα υπάρχει μέσα στην κοινωνία και πόσο μάλλον στο θέατρο που κι αυτό κοινωνία είναι, αλλά ένα ταρακούνημα ήταν καλό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Media
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Media: Περισσότερα άρθρα
Ο Φωκάς Ευαγγελινός δεν θα είναι στη Eurovision 2027 – Μετρά 22 συμμετοχές ως creative director και χορογράφος
Κορυφαία στιγμή της διαδρομής του παραμένει φυσικά το 2005, όταν μαζί με την Έλενα Παπαρίζου χάρισαν στην Ελλάδα την 1η θέση και μία από τις πιο εμβληματικές εμφανίσεις στην ιστορία του θεσμού.
Φωκάς Ευαγγελινός
Η Χριστίνα Βίδου σε μια εξομολόγηση ψυχής: «Τότε ένιωσα ότι αδικούμαι, η κόρη μου δεν ξέρει πόσο έχω πονέσει – Μιλάμε με τη Σία Κοσιώνη»
«Ανοίγεις την πόρτα του σπιτιού σου, παίρνεις μια πολύ ωραία, μεγάλη, βαθιά ανάσα και λες καλημέρα ζωή» λέει, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Βίδου στο Zappit.gr
Η Χριστίνα Βίδου σε μία εξομολόγηση ψυχής