Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΕΡΤ: Δεν θα στρώσουμε και κόκκινο χαλί για τον Λάμπη Ταγματάρχη – Το παρασκήνιο της συνάντησης με Τσίπρα

ΕΡΤ: Δεν θα στρώσουμε και κόκκινο χαλί για τον Λάμπη Ταγματάρχη – Το παρασκήνιο της συνάντησης με Τσίπρα

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, ακόμα και προς την Κουμουνδούρου, κρίνεται ότι ήταν η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή και το Διευθύνοντα Σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη.

Είναι σαφές ότι ο πρωθυπουργός συναντήθηκε μαζί τους θέλοντας να τονίσει ότι πρόκειται για δική του επιλογή, στηρίζοντας έτσι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Ιδιαίτερα μετά τα όσα υποστήριξαν μέσα από κοινή τους ανακοίνωση οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ και νυν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αγλαΐα Κυρίτση, Αννέτα Καββαδία και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «δεν χτίζεις το καινούριο με παλιά υλικά» η συνάντηση με τον πρωθυπουργό ήταν αναγκαία για να πέσουν οι τόνοι.

Γι αυτό και η συνάντηση έγινε εσπευσμένα, πριν καλά καλά οι Τσακνής και Ταγματάρχης παρουσιάσουν τις θέσεις τους για την ΕΡΤ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ώστε να γνωρίζουν οι βουλευτές που ανήκουν στα κόμματα της Κυβέρνησης πως αποτελεί προσωπική επιλογή του ίδιου του πρωθυπουργού. Και σε περίοδο κρίσης με την κυβέρνηση να δέχεται αυστηρή κριτική για όσα συμβαίνουν με τους δανειστές ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να τονίσει ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις τους για την ΕΡΤ θα τηρηθούν άμεσα χωρίς να δεχτεί «κόκκινες γραμμές» από τους ίδιους τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός όμως από το «μέτωπο» στην Κουμουνδούρου ο πρωθυπουργός μέσα από αυτή την επιλογή του έχει να αντιμετωπίσει και πολλούς από τους επαναπροσληφθέντες που δεν βλέπουν με καλό μάτι την επιστροφή τους στην ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Λάμπη Ταγματάρχη. Κάποιοι μάλιστα στους διαδρόμους της ΕΡΤ είπαν ότι «δεν θα στρώσουμε και κόκκινο χαλί» προϊδεάζοντας για έκρυθμη κατάσταση στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Τους υψηλούς τόνους ευελπιστούν ότι θα ρίξει η εμφάνιση στον αέρα του σήματος της ΕΡΤ και για αυτό καθυστερούν να το βγάλουν αν και η αλληλογραφία και ό,τι άλλο αφορά την κρατική τηλεόραση γίνεται με το λογότυπο της ΕΡΤ! Αν και υπήρξε λοιπόν πρόταση το λογότυπο της ΕΡΤ να βγει και στον αέρα αύριο που είναι ο προκριματικός του διαγωνισμού της Eurovision, θεωρείται ότι αυτό θα γίνει από την επόμενη βδομάδα που θα βρίσκεται στο ραδιομέγαρο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την ελπίδα ότι η… αύρα του σήματος θα φέρει πνεύμα ομοψυχίας…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε